Τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2013! (φωτό)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 12:36

Τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2013! (φωτό)

Γράφει η Ντία Μούλου Είτε σας σερβίρουν ένα νόστιμο πρωινό με θέα τις ζέβρες σε κάποια αφρικανική πεδιάδα, είτε κολυμπάτε με θαλάσσιες χελώνες έξω από τη σουίτα σας στα Μπόρα Μπόρα, γνωρίζετε καλά πως ένα πολυτελές ξενοδοχείο μπορεί να απογειώσει τις διακοπές σας και να μετατρέψει το ταξίδι σας σε μια αξέχαστη εμπειρία!

Ο κατάλογος με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου που ακολουθεί προκύπτει από τον συνδυασμό τεσσάρων κατατάξεων (Travel + Leisure's World's Best Hotel Awards, Conde Nast Traveler's Top 100 Hotels & Resorts, TripAdvisor's Top 25 Hotels in the world και Fodor's 100 Hotel Awards).

25. Jumby Bay, Αντίγκουα - Τιμή/βραδιά: από 1.000 δολάρια

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεφύγειτε από την πραγματικότητα, καθώς διαθέτει το δικό του ιδιωτικό νησί και τρεις παραλίες με χρυσή άμμο. Το Jumby Bay, πρώην φυτεία ζάχαρης, προσφέρει πανοραμική θέα στην Καραϊβική, γεγονός που το κάνει ένα καταφύγιο χαλάρωσης και φυσικής ομορφιάς.

24. Casello di Casole, Ιταλία - Τιμή/βραδιά: από 585 δολάρια

Πρόκειται για ένα μεγάλο παλαιό κτίριο στην Τοσκάνη, που χρονολογείται από τον 10ο αιώνα. Το Casello di Casole περιτριγυρίζεται από αμπελώνες και οπωρώνες και αποτελεί την απόδραση-όνειρο για κάθε λάτρη του κρασιού.

23. Taj Exotica Resort and Spa, Μαλδίβες - Τιμή/βραδιά: από 1.720 δολάρια

Κάντε αξέχαστες διακοπές σε αυτό το συγκρότημα από ρουστίκ βίλες, που βρίσκονται κατά μήκος της λευκής άμμου στις Μαλδίβες. Ανάμεσα στα must του ξενοδοχείου είναι το να χαλαρώσετε σε μια αιώρα και να χαζέψετε τα δελφίνια.

22. Qualia, Αυστραλία - Τιμή/βραδιά: από 900 δολάρια

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία, καθώς είναι το κατάλληλο μέρος για χαλάρωση και περιπέτεια.

21. Palazzo Avino, Ιταλία - Τιμή/βραδιά: από 300 δολάρια

Βρίσκεται στους λόφους της ακτής Αμάλφι, επαναπροσδιορίζοντας την ιταλική πολυτέλεια, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ηλιοθεραπεία σε εξέδρες με θέα το γαλάζιο της Μεσογείου. Το παλάτι του 12ου αιώνα συνδυάζει αρμονικά την ιστορία με τη γοητεία.

20. La Residence Phou Vao by Orient-Express, Λάος - Τιμή/βραδιά: από 395 δολάρια

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο διαθέτει ένα εξαιρετικό σπα με προϊόντα από τοπικούς βιολογικούς κήποθυς και προσφέρει μια υπέροχη θέα, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό για διακοπές με στιλ.

19. Inn at Palmetto Bluff, Νότια Καρολίνα - Τιμή/βραδιά: από 670 δολάρια

Επισκεφθείτε το για τις αγροτικές, απομονωμένες κατοικίες, που συναγωνίζονται επάξια τους υγρότοπους και τα υποθαλάσσια δάση της περιοχής. Οι επισκέπτες μπορούν να ιππεύσουν άλογα και να κάνουν εκδρομές με το 100 χρόνων γιοτ του ξενοδοχείου.

18. The Cloister Sea Island, Γεωργία - Τιμή/βραδιά: από 375 δολάρια

Το Cloister Sea Island είναι μια τέλεια απόδραση, που στεγάζεται σε ένα αρχοντικό 1.000 στρεμμάτων με μεσογειακό στιλ. Με γήπεδα γκολφ, σπα και μια αίθουσα παγωτού, αποτελεί απίθανη λύση για όλη την οικογένεια.

17. Anse Chastanet Resort, Αγία Λουκία - Τιμή/βραδιά: από 400 δολάρια

Το πανέμορφο και πολύχρωμο Anse Chastanet Resort προσφέρει εξωπραγματική θέα στην Καραϊβική, ενώ η τηλεόραση είναι απλώς περιττή, αφού μπορείτε να κάνετε καταδύσεις σε κοντινούς προορισμούς.

16. The Upper House, Κίνα - Τιμή/βραδιά: από 650 δολάρια

Με βεράντες-κήπους, που έχουν εκπληκτική θέα στην πόλη του Χονγκ Κονγκ και το λιμάνι της Victoria, είναι μια όαση ηρεμίας στη μέση μιας από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου.

15. Oberoi Rajvilas, Ινδία - Τιμή/βραδιά: από 575 δολάρια

Μιμούμενο με επιτυχία τον τρόπο ζωής της αριστοκρατικής Ινδίας, το Oberoi Rajvilas διαθέτει κήπους 32 στρεμμάτων, όμορφα δωμάτια με πολυτελή κρεβάτια και μοναδικές τοιχογραφίες.

14. Nisbet Plantation Beach Camp, Νέβις - Τιμή/βραδιά: από 710 δολάρια

'Ενας παράδεισος με λευκή άμμο, το Nisbet Plantation είναι μια πρώην φυτεία ζάχαρης στην Καραϊβική, που χαρίζει στους επισκέπτες μεγάλη άνεση και πλήρη προστασία των ιδιωτικών τους στιγμών. Έχει έκταση 30 στρεμμάτων και προσφέρει αμέτρητες επιλογές για ψυχαγωγία και χαλάρωση.

13. Mombo Camp και Little Mombo Camp, Μποτσουάνα - Τιμή/βραδιά: από 2.000 δολάρια

Είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά μέρη, με ελέφαντες να περιπλανώνται ελεύθερα στην περιοχή. Εκεί, μπορείτε να δειπνήσετε στην πεδιάδα Okavango Delta, να χαλαρώσετε στην ιδιωτική σας πισίνα ή απλώς να θαυμάσετε την ομορφιά της Μποτσουάνα.

12. Mandarin Oriental Bangkok, Ταϊλάνδη - Τιμή/βραδιά: από 400 δολάρια

Με εννέα εστιατόρια και τεράστια παράθυρα στις σουίτες του, το Mandarin Oriental Bangkok είναι συνώνυμο της πολυτέλειας.

11. Waldorf Astoria Chicago, Ιλινόι - Τιμή/βραδιά: από 475 δολάρια

Ένα πραγματικό στολίδι, το Waldorf Astoria βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά Gold Coast  του Σικάγο, κατά μήκος της λίμνης. Το κτίριο, με την πλούσια ιστορία, θυμίζει έντονα τα παριζιάνικα ξενοδοχεία της δεκαετίας του '20.

10. Jade Mountain,  Αγία Λουκία - Τιμή/βραδιά: από 1.000 δολάρια

Το Jade Mountain επωφελείται από τη φυσική ομορφιά του Soufriere και έχει καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Κάθε μία από τις 29 σουίτες του είναι μοναδική, αλλά όλες έχουν τρεις τοίχους, προσφέροντας πανοραμική θέα.

9. Four Seasons Resort Hualalai, Χαβάη - Τιμή/βραδιά: από 825 δολάρια

Πρόκειται για ένα εκθαμβωτικό παραθαλάσσιο ακίνητο κατά μήκος της ακτής Kona-Kohala, ενώ και τα 243 δωμάτιά του προσφέρουν θέα στον ωκεανό.

8. Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet, Τουρκία - Τιμή/βραδιά: από 750 δολάρια

Σήμερα είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Τουρκίας, με εκπληκτική θέα στην Αγία Σοφία, ενώ στο παρελθόν λειτουργούσε ως φυλακή.

7. Cape Grace, Νότια Αφρική - Τιμή/βραδιά: 1.300 δολάρια

Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει φοβερή θέα στο Table Mountain της Νότιας Αφρικής, διαθέτει πολυτελείς σουίτες και εύκολη πρόσβαση στην προκυμαία του Κέιπ Τάουν.

6. Singita Sabi Sand, Νότια Αφρική - Τιμή/βραδιά: 1.450 δολάρια

Εδώ ο επισκέπτης έχει δύο επιλογές. Είτε το ρουστίκ και κομψό Lodge Boulder είτε το πιο παραδοσιακό Lodge Ebony, από τα δωμάτια του οποίου μπορείτε να δείτε ελέφαντες να πλένονται.

5. Sabi Sabi Private Game Reserve, Νότια Αφρική - Τιμή/βραδιά: από 1.700 δολάρια

Στη μέση του Εθνικού Πάρκου Kruger, δίνει τη δυνατότητα να κάνετε σαφάρι πολυτελείας.

4. Singita Kruger National Park, Νότια Αφρική - Τιμή/βραδιά: από 1.700 δολάρια

Άλλο ένα ξενοδοχείο πολυτελείας στο Πάρκο Kruger, είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε μέσα στην πολυτέλεια ή να κάνετε σαφάρι. 

3. Four Seasons Resort Bora Bora, Γαλλική Πολυνησία - Τιμή/βραδιά: από 1.000 δολάρια

Η θέα στα γαλαζοπράσινα νερά του Νότιου Ειρηνικού από τις όμορφες σουίτες του είναι απέραντη και είναι καλή επιλογή για έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος.

2. The Oberoi Udaivilas, Ινδία - Τιμή/βραδιά: από 525 δολάρια

Η εμπειρία της διαμονής σας εδώ σίγουρα θα χαραχτεί στο μυαλό σας. Οι επισκέπτες φτάνουν εδώ με το ιδιωτικό σκάφος του ξενοδοχείου και μένουν στις πολυτελείς σουίτες, πολλές από τις οποίες διαθέτουν πισίνες και βεράντες.

1. The Lodge at Kauri Cliffs, Νέα Ζηλανδία - Τιμή/βραδιά: από 1.200 δολάρια

Το Lodge at Kauri Cliffs είναι ένα ιδιωτικό καταφύγιο που καλύπτει έκταση 6.000 στρεμμάτων στην ύπαιθρο της Νέας Ζηλανδίας. Το θέρετερο διαθέτει γήπεδα γκολφ και τένις, πρόσβαση σε παραλία, πισίνα και ένα διάσημο σπα για να περιποιηθεί τους επισκέπτες.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250