Πολυχρονόπουλος: Θα απέχω από τον «Άλλο Άνθρωπο» μέχρι να λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 09:22

Πολυχρονόπουλος: Θα απέχω από τον «Άλλο Άνθρωπο» μέχρι να λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη

«Απάντηση» στα όσα του καταλογίζουν δίνει μέσω social media ο Κώστας Πολυχρονόπουλος, απομακρυνόμενος από τη διοίκηση της ΜΚΟ μέχρι... να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη

Ο «Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, με ανάρτηση του στα social media σημειώνει πως για να διευκολύνει το έργο της κοινωνικής κουζίνας, θεωρεί αυτονόητο, ότι πρέπει να απέχει από τη διαχείρισή της.

Ο ιδρυτής και διαχειριστής, μέχρι πρότινος, της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του, Παναγούλα, αλλά και ο γαμπρός του, Παύλος Τζίτζης, είναι σε θέση να εξηγήσουν τις θέσεις τους και τη δράση τους ενώπιον των αρμόδιων αρχών.

Ακόμη δηλώνει ότι κατανοεί τις εύλογες απορίες που έχουν δημιουργηθεί και προσθέτει ότι τη δεδομένη στιγμή έχει προτεραιότητα η Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτηση του:

Στο στόχαστρο και η οικογένειά του

Η μητέρα του παραδέχθηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι τα χρήματα από δωρεές μπαίνουν στον λογαριασμό της και πως εκείνη ζει με σύνταξη των 280 ευρώ. Μάλιστα, όπως τόνισε δεν έχει λεφτά ούτε για θερμοσίφωνα και ο γιος της ούτε για βενζίνη και πώς δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν.

«Να ψάξουν να βρουν και άμα βρουν… Η σύνταξή μου εμένα είναι μόνο 280 ευρώ μόνο. Ας ψάξουν να βρούνε αν έχουμε περιουσία να μας τα πάρουνε», δήλωσε παραδεχόμενη ωστόσο ότι «Με έχει στεναχωρήσει. Του το έλεγα θα σου τη φέρουνε. Με τέτοιο αγώνα φωτιές πλημμύρες με όλα. Δεν φοβάται κανέναν. Τι να φοβηθεί εφόσον δεν έχει τίποτα. Έχω να βάλω θερμοσίφωνα δύο χρόνια γιατί δεν έχει να μου δώσει. Ζεσταίνω νερό και πλένω τα πιάτα»

dikaiologitika.gr




00 inkefalonia general ad 300X250