Άγριος καβγάς Μαρκογιαννάκη - Κωνσταντοπούλου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 14:26

Άγριος καβγάς Μαρκογιαννάκη - Κωνσταντοπούλου

Άγριο καβγά μεταξύ μελών της Προανακριτικής Επιτροπής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ είχαμε σήμερα κατά τη διάρκεια της εξέτασης του Γιάννη Καπελέρη στη Βουλή.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο πρόεδρος της Προανακριτικής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Αιτία της κόντρας φαίνεται πως είναι η απόφαση του προεδρείου - έπειτα από σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μελών - να ολοκληρωθεί η κατάθεση του κ. Καπελέρη ύστερα από μόλις 22 λεπτά εξέτασης.

Το σκεπτικό της λήξης ήταν ότι ο κ. Καπελέρης ό,τι είχε να πει το έχει ήδη πει. Δεν έχει να προσθέσει περισσότερα στις έρευνες.

Από την άλλη πλευρά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούσαν να συνεχιστεί η εξέταση του μάρτυρα, επισημαίνοντας ότι «ο κ. Μαρκογιαννάκης αποκαλύπτεται, καθώς πριν από λίγες ημέρες έλεγε πως πρέπει να προχωρήσουμε με την εξέταση των Καπελέρη, Διώτη, Παπακωνσταντίνου που είναι σημαντικοί και για τον καθένα θα αφιερώσουμε όσες μέρες χρειαστεί».

Οι φωνές, μάλιστα, συνεχίστηκαν και στους διαδρόμους, με την κα Κωνσταντοπούλου να φωνάζει προς τον κ. Μαρκογιαννάκη: «Προσέξτε τι λέτε. Θα απολογηθείτε δημόσια για υπόθαλψη εγκληματία και συγκάλυψη της υπόθεσης». Από την πλευρά του, ο κ. Θεόδωρος Δρίτσας κατήγγειλε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για «δημιουργία τεχνητών εντάσεων και διακοπών, προκειμένου να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες».




00 inkefalonia general ad 300X250