Βιασμός ανήλικης: «Με κατηγορούν γιατί τους έκοψα τα λεφτά από το φιλόπτωχο» λέει ο ιερέας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 12:35

Βιασμός ανήλικης: «Με κατηγορούν γιατί τους έκοψα τα λεφτά από το φιλόπτωχο» λέει ο ιερέας

Σε σκευωρία αποδίδει τις εναντίον του κατηγορίες ο ιερέας που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικη. Η 16χρονη έχει δώσει κι άλλα ονόματα στις αρχές.

Σε σκευωρία της οικογένειας της ανήλικης αποδίδει τις εναντίον του κατηγορίες ο 37χρονος ιερέας που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η 16χρονη σήμερα κοπέλα που τον κατήγγειλε, έχει μιλήσει και για άλλες ανήλικες που κακοποιούσε ο 37χρονος ιερέας.

Οι άλλες 3 κοπέλες αναμένεται να κληθούν από τις αρχές για να δώσουν και την δική τους εκδοχή, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το υλικό που φέρεται να έχει βρεθεί στις συσκευές του 37χρονου. Μάλιστα σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 υπάρχει σκέψη να δημοσιοποιηθούν και οι φωτογραφίες του, ώστε να φτάσουν και νέες καταγγελίες για το πρόσωπό του.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη σύλληψή του αναφέρει: «Υπάρχει μια σκευωρία εναντίον μου από την οικογένεια της ανήλικης, διότι σταμάτησε η οικονομική βοήθεια που τους προσέφερα από το φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας. Τα καταγγελόμενα δεν συνέβησαν ποτέ, ούτε υπάρχουν αποδείξεις».

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως εις βάρος του υπάρχει μια ακόμα καταγγελία που έχει δει το φως της δημοσιότητας, από ενήλικη κοπέλα αυτή τη φορά η οποία δήλωσε πως της προσέφερε χρήματα για να «περάσουν καλά μαζί».