Για φόνο εκ προμελέτης θα κατηγορηθεί ο Πιστόριους (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 14:24

Για φόνο εκ προμελέτης θα κατηγορηθεί ο Πιστόριους (video)

Ανακοινώθηκε η κατηγορία που θα απαγγελθεί στον Όσκαρ Πιστόριους για τον φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ, με τον δικαστή να απαγγέλλει την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης στον γνωστό αθλητή και το ενδεχόμενο της εγγύησης να φαντάζει «χλωμό». Ο Πιστόριους, ήταν φανερά ταραγμένος από την ανακοίνωση του δικαστή και δεν θύμιζε σε τίποτα τον αθλητή που άφησε άφωνο το κοινό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και στο άκουσμα της κατηγορίας έτρεμε ολόκληρος και ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ τα μέλη της οικογένειας του άρχισαν να κλαίνε επίσης.

Νωρίτερα ακούστηκαν και οι λεπτομέρειές του φόνου της Ρίβα Στέενκαμπ, με τον εισαγγελέα να αναφέρει ότι ο Πιστόριους πυροβόλησε τρεις φορές την σύντροφο του την ώρα που βρισκόταν στην τουαλέτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός αθλητής σηκώθηκε από το κρεβάτι του, φόρεσε τα δύο προσθετικά μέλη του περπάτησε προς το μπάνιο και άρχισε να πυροβολεί μέσω της πόρτας, γεγονός που σύμφωνα με τους εισαγγελείς αποκλείει το ενδεχόμενο ο Πιστόριους να πυροβόλησε για λόγους αυτοάμυνας, επειδή φοβήθηκε την εισβολή ληστών, θεωρία που ενισχύεται ακόμα περισσότερο όταν αφού πυροβόλησε την σύντροφο του, την πήρε στα χέρια και την κατέβασε στον κάτω όροφο.

Οι δικηγόροι του Όσκαρ Πιστόριους, αρνήθηκαν τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης που ανακοίνωσαν ότι θα ασκήσουν οι εισαγγελείς και πλέον θα πρέπει να παρουσιάσουν στοιχεία που να βοηθούν στην υπεράσπιση του προκειμένου να οριστεί εγγύηση.

Πηγή: yahoo.gr

https://www.youtube.com/watch?v=75brqbOG71I

https://www.youtube.com/watch?v=6y0lKoFwUYU




00 inkefalonia general ad 300X250