Στις 25 του μηνός το τεστ DNA Μαργαρίτας Θεοδωράκη - Νίκου Κουρή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 19:38

Στις 25 του μηνός το τεστ DNA Μαργαρίτας Θεοδωράκη - Νίκου Κουρή

Ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον αν ο Μίκης Θεοδωράκης αναγνωρίζει ή αναφέρει στη διαθήκη του τον Νίκο Κουρή «Θεοδωράκη» -ο οποίος στην πρόσφατη εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων έχασε προσωρινά το δικαίωμα χρήσης του ονόματος του, η κόρη του Μαργαρίτα αποδέχθηκε εξώδικη πρόσκληση που της είχε αποστείλει ο κ. Κουρής, λίγο μετά την προσωρινή διαταγή.

Με αυτήν ο Νίκος Κουρής ζητά από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να επισκεφθούν από κοινού πραγματογνώμονα – γενετιστή, για να εξακριβωθεί αν μεταξύ τους υπάρχει βιολογική συγγένεια, προκειμένου να αρθεί οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

«Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του test DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εξώδικο.

Το σημαντικό ραντεβού στο εργαστήριο δικανικής γενετικής στη Γλυφάδα κλείστηκε για τις 25 Οκτωβρίου. Στο τεστ πρέπει να εξεταστούν 24 ή 41 γενετικοί δείκτες.

Πηγή: efsyn.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250