Ξέσπασε η Ιωάννα: «Κοίταξέ με να με θαυμάσεις! Ντρέπεσαι καθόλου;» -Νέα ένταση στη δίκη, διεκόπη για τις 5 Οκτωβρίου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 17:57

Ξέσπασε η Ιωάννα: «Κοίταξέ με να με θαυμάσεις! Ντρέπεσαι καθόλου;» -Νέα ένταση στη δίκη, διεκόπη για τις 5 Οκτωβρίου

Σε απόσταση… αναπνοής βρέθηκαν σε διακοπή της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι η Ιωάννα και η κατηγορούμενη.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που κατέθεσε σήμερα συγκλονίζοντας με τα όσα είπε, κοιτώντας κατάματα την 36χρονη της είπε: «Δε θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις; Ξέρω δε τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει…».

Και συνέχισε: «Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις να παίζεις. Κοριτσάκι μου, όπως μου έλεγες… Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί».

Ο αδελφός της Ιωάννας τότε άρχισε να φωνάζει: «φίδι, τολμάς και την κοιτάς;».

Η κατηγορούμενη παρέμεινε ατάραχη και στη συνέχεια οι αστυνομικοί την οδήγησαν σε άλλη αίθουσα του δικαστηρίου μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η δίκη, τελικά, διακόπηκε για τις 5 Οκτωβρίου.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οταν βγει στόχος της θα είναι να με αποτελειώσει

Αμέσως μετά την έξοδό της από το δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στα υπονοούμενα που άφησε η κατηγορουμένη για την επίθεση με το βιτριόλι.

«Θέλω να πω, με αυτό που πληροφορήθηκα γι΄’ αυτό που ψέλλισε, επειδή μου είχε κλείσει την οπτική επαφή ο αστυνομικός, να σταματήσει να παίζει θέατρο. Να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι συνεχίζει να παίζει θέατρο και δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Οσα χρόνια και να κάτσει φυλακή, όταν βγει στόχος της θα είναι να με αποτελειώσει», πρόσθεσε.

iefimerida.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250