Θεόφιλος: «Ο Δήμος Αργοστολίου δεν θα χρεωθεί ούτε ευρώ για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης"» - Ο Νίκος Ανουσάκης λέει άρες, μάρες κουκουνάρες»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 09:56

Θεόφιλος: «Ο Δήμος Αργοστολίου δεν θα χρεωθεί ούτε ευρώ για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης"» - Ο Νίκος Ανουσάκης λέει άρες, μάρες κουκουνάρες»

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Νησί 93,9 και την εκπομπή «Το Βήμα του Πολίτη» με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε για ζητήματα της επικαιρότητα ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

-Για όσους ασκούν κριτική για τα χρήματα που θα πάρει ο Δήμος Αργοστολίου από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Ο κ. Μιχαλάτος, απάντησε σε όσους ασκούν κριτική στον Δήμο Αργοστολίου, αναφορικά με το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και τα 22 εκ., ευρώ που έχει εξασφαλίσει η Δημοτική Αρχή για έργα λέγοντας: «Μας δίνεται η δυνατότητα να μελετήσουμε και να εντάξουμε σημαντικά έργα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του Δήμου μας. Το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” προβλέπει ότι τα χρήματα θα έρθουν από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ο Δήμος θα αποδεσμευτεί από την υποχρέωση μόλις γίνει ο έλεγχος των έργων και όλα είναι εντάξει. Την εξόφληση θα αναλάβει το Υπουργείο Εσωτερικών και από αυτά τα χρήματα, Ο δήμος Αργοστολίου δεν θα πληρώσει ούτε ένα ευρώ. Όλοι οι Δήμοι της χώρας κινούνται στο δικό μας δρόμο. Ο Νίκος Ανουσάκης αντί να λέει μπράβο που, ενώ εγώ ως τότε ενιαίος Δήμος Κεφαλονιάς, δεν έφτιαξα τόσα χρόνια μία μελέτη, παραδείγματος χάριν για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης των χωριών αλλά και ενός κομματιού του Αργοστολίου και εσείς τα καταφέρατε, μας λέει άρες, μάρες, κουκουνάρες. Θα υλοποιηθούν τα έργα των 22 εκ. ευρώ, αλλά και άλλα περισσότερα και οι πολίτες θα το διαπιστώσουν στο άμεσο μέλλον”

Για την επιστροφή των μαθητών του 4ου Δημοτικού Αργοστολίου στην «Φυσικό τους χώρο»

«Τα παιδιά επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο τα σχολεία και αυτό είναι το σημαντικό. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που επισκευάστηκε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, μετά τις ζημιές των σεισμών του 2014» ήταν τα λόγια του Δημάρχουν, ο οποίος ευχήθηκε περαστικά στον μαθητή που κατά την διάρκεια του αγιασμού του σχολείου, αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Παρακάτω το ηχητικό:

{https://soundcloud.com/user-46829938/26a}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250