Ο Ανουσάκης τα έβαλε με Μητσοτάκη - Κυβέρνηση για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”: «Θα χρεοκοπήσει τους Δήμους!»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 09:29

Ο Ανουσάκης τα έβαλε με Μητσοτάκη - Κυβέρνηση για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”: «Θα χρεοκοπήσει τους Δήμους!»

Στην πρώτη του παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου, ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης, ο Νίκος Ανουσάκης πήρε φόρα και δεν άφησε τίποτα … όρθιο!

Έφτασε μάλιστα σε σημείο να κατηγορήσει την Κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι μέσα από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», προσπαθεί να «εμπλέξει» την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ουσιαστικά να χρεοκοπήσει τους Δήμους όλης της Ελλάδας, αλλά και τον Δήμο Αργοστολίου, διότι, κατά την εκτίμησή του, πρόκειται για δανειακές συμβάσεις με δυσβάσταχτους όρους που θα είναι αδύνατον να αποπληρωθούν στο μέλλον.

Και προκαλεί εντύπωση, αυτή η στάση και τοποθέτησή του, διότι ο Ανουσάκης προέρχεται από την Νέα Δημοκρατία και είναι ακόμα ενεργό μέλος της «Γαλάζιας παράταξης» στην Κεφαλονιά.

Η στάση του λοιπόν ως επικεφαλής, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, ήταν κατώτερη των προσδοκιών, διότι σε μία στιγμή που θα έπρεπε να επαινεί τον Δήμου Αργοστολίου, που κατάφερε να εξασφαλίσει μελέτες και μαζί την χρηματοδότηση σε σημαντικά έργα για τον Δήμο, μέσα από το σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο που ακούει στο όνομα «Αντώνης Τρίτσης» και σύντομα αυτά τα έργα θα δημοπρατηθούν, αυτός επέλεξε την στάση της μαζικής... αποδόμησης, τόσο της Κυβέρνησης, όσο και του Δήμου Αργοστολίου!

4




00 inkefalonia general ad 300X250