Στο Υπουργείο Οικονομικών Καππάτος-Κατσιβέλης - Δύο τα κύρια θέματα της συνάντησης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 18:27

Στο Υπουργείο Οικονομικών Καππάτος-Κατσιβέλης - Δύο τα κύρια θέματα της συνάντησης

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο

Σήμερα επισκέφθηκα με τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γιώργο Κατσιβέλη, τον Υφυπουργό Οικονομικών αρμόδιο για θέματα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Με τον κ. Βεσυρόπουλο και τον κ. Κατσιβέλη συζητήσαμε το αίτημα της παραμονής του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην πόλη.

Στη συνέχεια έθεσα στον κ. Βεσυρόπουλο ένα ζήτημα που απασχολεί συνολικά την τοπική κοινωνία, με την παρουσία πολλών ελεγκτικών κλιμακίων του ΣΔΟΕ στην Κεφαλονιά τις προηγούμενες ημέρες. Ο κ. Υφυπουργός έδειξε ενδιαφέρον και κατανόηση για το γεγονός αυτό, με δεδομένα τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της πανδημίας στην τοπική οικονομία και τις επιπτώσεις του κυκλώνα «Ιανού».

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης


Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Υπουργείο Οικονομικών η συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ.Κατσιβέλης μαζί με το βουλευτή κ.Καππάτο με τον Υφυπουργό κ.Βεσυρόπουλο.

Δύο ήταν τα κύρια θέματα της συνάντησης:

Η πρόσφατη απόφαση για αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Πειραιώς στο Ληξούρι και το θέμα που έθεσε ο Βουλευτής για τις υπερβολικά πολλές επισκέψεις κλιμακίων της ΑΑΔΕ και τους συνεχείς ελέγχους που γίνονται στο νησί σε επιχειρήσεις που προσπαθούν εν μέσω πανδημίας να σταθούν στα πόδια τους.

Μετέφερα στον Υπουργό τις πρόσφατες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ληξουρίου για το θέμα την Πειραιώς και εξήγησα τη σημασία και την αναγκαιότητα της παρουσίας του υποκαταστήματος στο Ληξούρι.

Ο υπουργός μας υποσχέθηκε να βοηθήσει όσο μπορεί και για τα δύο αιτήματα που τα βρήκε δίκαια.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου




00 inkefalonia general ad 300X250