Συγχαρητήρια μηνύματα για την Ισμήνη Ευαγγελάτου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 18:01

Συγχαρητήρια μηνύματα για την Ισμήνη Ευαγγελάτου

ΝΕΟΛ

Η οικογένεια του εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη νεαρή αθλήτρια Ισμήνη Ευαγγελάτου, η οποία κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων Τεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στην Ιταλία, και στο οποίο συμμετείχε ως Μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Αξίζουν πολλά μπράβο στη νεαρή κολυμβήτρια, στην οικογένειά της και φυσικά στο τεχνικό επιτελείο και στη Διοίκηση του Ποσειδώνα Ληξουρίου για τη σπουδαία αυτή επιτυχία!

Εκ του ΔΣ του ΝΕΟΛ


Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης 

Για την εξαιρετική εμφάνιση της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων Τεχνικής Κολύμβησης, στην Ιταλία, στην οποία είναι μέλος η συμπατριώτισσα μας Ισμήνη Ευαγγελάτου όπου μαζί με τους συναθλητές της κατέκτησαν την 3η Θέση και το Χάλκινο μετάλλιο, σας απευθύνω τα «Θερμά μου Συγχαρητήρια», καθώς και στους προπονητές και στην οικογένεια της.

Και εις ανώτερα,

Μπράβο Ισμήνη,

πάντα Επιτυχίες & Πρόοδο !

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ


Πετρίτσειο Γυμνάσιο Ληξουρίου 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του Πετριτσείου Γυμνασίου Ληξουρίου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια σπουδαία επιτυχία της μαθήτριάς μας, Ισμήνης Ευαγγελάτου μαθήτρια της τρίτης τάξης Γυμνασίου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Νεανίδων στην Ιταλία. Της ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε στόχος και όνειρό της να πραγματοποιηθούν.

Με εκτίμηση

ο Σύλλογος του Γυμνασίου Ληξουρίου


Λαϊκή Συσπείρωση Ληξουρίου

H Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια-κολυμβήτρια του αθλητικού συλλόγου «Ποσειδώνα» Ληξουρίου, Ισμήνη Ευαγγελάτου .

Η αθλήτρια κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων Τεχνικής Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία.

Συγχαίρει επίσης το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου, καθώς και την οικογένεια της, που συνέβαλλαν καθοριστικά στη μεγάλη διάκριση της νεαρής πρωταθλήτριας.

Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι και αυτή η επιτυχία πρέπει να γίνει αφορμή, ώστε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από Κυβέρνηση – Περιφέρεια και Δήμο, ώστε ο αθλητισμός να αποτελέσει καθολικό κοινωνικό δικαίωμα των παιδιών, και όλων των νέων.

Ιδιαίτερα πρέπει να στηριχθεί ποικιλοτρόπως η προσπάθεια του «Ποσειδώνα» Ληξουρίου, αφού η προσπάθειά του στηρίζεται σε αποκλειστικά δικά του μέσα και οι διακρίσεις του, συμβάλουν σημαντικά στην ενασχόληση όλο και περισσότερων νέων με τον Αθλητισμό.

H Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου




00 inkefalonia general ad 300X250