Θεόφιλος: «Πολύ σημαντικό να εμβολιαστεί άμεσα όλος ο πληθυσμός της Κεφαλονιάς»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 09:49

Θεόφιλος: «Πολύ σημαντικό να εμβολιαστεί άμεσα όλος ο πληθυσμός της Κεφαλονιάς»

Συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Νησί 93,9 

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Νησί 93,9 και την εκπομπή «Το Βήμα του Πολίτη» με τον Δημοσιογράφου Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, για τα ζητήματα της επικαιρότητας και την τηλεδιάσκεψη στην οποία ο ίδιος συμμετείχε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Ο κ. Μιχαλάτος ανέφερε πως: «Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως μέσα στον επόμενο μήνα ο πληθυσμός της Κεφαλονιάς πάνω από 18 ετών, θα μπορεί να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson. Είναι πολύ σημαντικό να εμβολιαστεί ο πληθυσμός ολόκληρου του νησιού, προκειμένου να προχωρήσει και η οικονομία του νησιού μας που βασίζεται στην τουριστική κίνηση. Σύντομα αναμένονται ευχάριστα νέα από την Βρετανική αγορά, εάν και εφόσον φυσικά προχωρήσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Κάνω έκκληση στους Κεφαλονίτες να κλείσουν τα ραντεβού τους και να εμβολιαστούν το επόμενο διάστημα».

 Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αργοστολίου αναφέρθηκε στις ευχάριστες εξελίξεις στον Πόρο με την έλευση της πλωτής εξέδρας. Αναφορικά με την τοποθέτησή της ο κ. Μιχαλάτος τόνισε, «Τις επόμενες ημέρες να βρεθούμε στην Αθήνα προκειμένου να εξασφαλιστούν οι αδειοδοτήσεις που απαιτούνται ώστε σύντομα να τοποθετηθεί η πλωτή εξέδρα και να εξασφαλιστούν έτσι 30 με 40 θέσεις σκαφών, οι οποίες θα ενισχύσουν την οικονομία της περιοχής, αλλά και της Κεφαλονιάς γενικότερα».

 Ο Δήμαρχος Αργοστολίου, μίλησε με θέρμη και για την συνεργασία του επίσης με θερμά Δήμου Αργοστολίου με το τοπικό ΤΕΕ τονίζοντας: «Δεν θα μπορούσε το δημοτικό συμβούλιο να σχεδιάζει για τις επόμενες δεκαετίες, χωρίς να συμβουλεύεται και να συνεργάζεται με τους Κεφαλονίτες μηχανικούς και μας χαροποιεί ιδιαιτέρως που και εκείνοι επιθυμούν να συνεργαστούν με την Δημοτική Αρχή».

 Ακούστε παρακάτω το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/1-1-3a}

 




00 inkefalonia general ad 300X250