Θεόφιλος για Τουριστικό Αγκυροβόλιο Αγίας Πελαγίας: "Προσπαθούμε να αναβαθμιστεί κάτι που ήταν εγκαταλελειμμένο 10 χρόνια"

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 09:59

Θεόφιλος για Τουριστικό Αγκυροβόλιο Αγίας Πελαγίας: "Προσπαθούμε να αναβαθμιστεί κάτι που ήταν εγκαταλελειμμένο 10 χρόνια"

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Νησί 93,9 και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, σχετικά με το Τουριστικό Αγκυροβόλιο της Αγίας Πελαγίας και τους τρόπους αξιοποίησής του.

Ο κ. Μιχαλάτος ξεκαθάρισε ότι :"Δεν μπορεί ο ίδιος ο Δήμος να το εκμεταλλευτεί και γι' αυτό μετά απο διαγωνισμό το δίνει σε ιδιώτη, έτσι ώστε και αυτό να αναβαθμιστεί, αλλά και ο δήμος να έχει έσοδα απο ένα σημείο, το οποίο εδώ και 10 χρόνια ήταν εγκαταλελειμμένο. “Χρειάζεται να γίνει μια επένδυση πάνω απο 300.000 ευρώ που αυτή την στιγμή δεν τα έχει αυτά τα χρήματα ο δήμος. Οι εγκαταστάσεις εκεί έχουν διαλυθεί και υπάρχει ένα χάος, εξαιτίας της πολύχρονης εγκατάλειψής του. Υπάρχει ένα χάος και ένα αλαλούμ. Μια ζούγκλα. Αυτό μας έχει παραχωρηθεί από το ΕΟΤ για 30 χρόνια. Έχουν περάσει σχεδόν τα μισά και δεν έχει γίνει τίποτα. Θα βρούμε τρόπο να “παντρέψουμε και το Αγκυροβόλιο και τους ψαράδες και τις βάρκες τις περιοχής” ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Αργοστολίου, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές της δράσης “Save Your Hood” που καθαρίζουν περιοχές του Αργοστολίου. “ Είναι μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια και πρέπει να βρει μιμητές” ήταν τα λόγια του.

Παρακάτω το ηχητικό 

{https://soundcloud.com/user-46829938/4a-1}