Θ. Γαλιατσάτος: "Mειοψηφική η θέση της ΠΙΝ/Κράτσα για την διατήρηση του διαβαθμιδικού ΦΟΔΣΑ - Σαφής η πολιτική αποδοκιμασία στο Περιφερειακό Συμβούλιο"

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 19:26

Θ. Γαλιατσάτος: "Mειοψηφική η θέση της ΠΙΝ/Κράτσα για την διατήρηση του διαβαθμιδικού ΦΟΔΣΑ - Σαφής η πολιτική αποδοκιμασία στο Περιφερειακό Συμβούλιο"

"Mειοψηφική η θέση της ΠΙΝ/Κράτσα για την διατήρηση του διαβαθμιδικού ΦΟΔΣΑ στο ΠΣ Ιονίων: Στους 39 παρόντες έλαβε 17 μόνο θετικές ψήφους!

Το νομικό και διαχειριστικό σκάνδαλο που στοχεύει στην παράδοση της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στους συγκεκριμένους ιδιώτες ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ πλήρως στην σημερινή συνεδρίαση.

Η κατανομή των ψήφων ήταν η εξής: 17 υπερ. ΦΟΔΣΑ , 11+6 =17 κατά του ΦΟΔΣΑ με δυο εναλλακτικές, 2 λευκά (προερχόμενα από την παράταξη Σπύρου) και 3 αποχές (προερχόμενες από την παράταξη Αλεξάκη).

Σαφής πολιτική αποδοκιμασία του εγχειρήματος της κυβέρνησης και της ΠΙΝ/Κράτσα, που προσδίδει νέες δυνατότητες στην προσπάθεια απαγκίστρωσης από την ιδιότυπη ομηρία που οδηγείται η τοπική κοινωνία".

Ηταν η ανάρτηση του Επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ και τ. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου, στην σελίδα του στο Facebook, μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης συζήτησης για τον νέο διαβαθμιδικό ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων.

Ο ίδιος στην πρότασή του ζήτησε την κατάργηση του διαβαθμιδικού ΦΟΔΣΑ και τον ρόλο να αναλάβει ο πρώτος βαθμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο,τι ίσχυε έως τώρα. 

Παρακάτω παρακολουθείστε την συζήτηση για τον νέο ΦΟΔΣΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπως μετραδόθηκε ζωντανά σε live stream απο το facebook Inkefalonia.gr 

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250