Δήμος Αργοστολίου: Λειτουργία ΚΕΠ Δευτέρα - Παρασκευή αποκλειστικά με ραντεβού

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 14:10

Δήμος Αργοστολίου: Λειτουργία ΚΕΠ Δευτέρα - Παρασκευή αποκλειστικά με ραντεβού

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΠ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.30 π.μ – 3.00 μ.μ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Η Λειτουργία των ΚΕΠ από 15/2/2021 βάσει του αρ. ΔΥΜΣ/Φ.5/4/2021 εγγράφου Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης-Δ/νσης Υπηρεσιών Μιας Στάσης, διαμορφώνεται όπως παρακάτω:

Tα ΚΕΠ, κατά το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων διασποράς του νέου κορονοϊού, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες επιδημιολογικές συνθήκες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί και με γνώμονα την προστασία του προσωπικού που εργάζεται στα ΚΕΠ, θα παρέχουν εξυπηρέτηση μέσω φυσικής παρουσίας αποκλειστικά κατόπιν προσυνεννόησης (ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής) για κατεπείγουσα ανάγκη διεκπεραίωση αίτησης, η οποία δεν μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Για τη νόμιμη μετάβαση των πολιτών στα ΚΕΠ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιβεβαίωση του επείγοντος χαρακτήρα της αίτησης από το αρμόδιο προσωπικό των ΚΕΠ, με κάθε πρόσφορο τρόπο (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μήνυμα σε κινητό τηλέφωνο), καθώς αυτό αποτελεί και απόδειξη για την νόμιμη μετάβαση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες.

Πολίτες οι οποίοι δεν έχουν ακολουθήσει την προηγούμενη διαδικασία δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στα ΚΕΠ πλην αυτών οι οποίοι προσέρχονται για τη διαδικασία προγραμματισμού ραντεβού εμβολιασμού.

Οι πολίτες έχουν την δυνατότητα πληκτρολογώντας https://www.gov.gr επιλέγοντας (πάνω δεξιά) «Εξυπηρέτηση μέσω τηλεδιάσκεψης με ΚΕΠ» να εξυπηρετηθούν από το προσωπικό των ΚΕΠ που έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα εξυπηρέτησης MyKEPlive. Επισημαίνουμε ότι στην πλατφόρμα εξυπηρέτησης mykeplive έχει ενταχθεί μόνο το ΚΕΠ Αργοστολίου.

Επίσης, ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για εξυπηρέτηση μέσω ΚΕΠ:

https://ekep.services.gov.gr Αιτήσεις προς ΚΕΠ (με χρήση κωδικών taxisnet) για σύνολο υπηρεσιών και παραλαβή του αποτελέσματος στη προσωπική θυρίδα του πολίτη

http://www.ermis.gov.gr Eθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣ»

Tηλέφωνα ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου:

ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713-61000 - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713-61800  - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0550 Ελειού-Πρόννων: 26713-61630 -email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710-86078 -email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αργοστόλι 15/02/2021

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ
fraport-mobile