Λουλούδια και χαμόγελα στην παράδοση - παραλαβή αντιδημάρχων στη Λειβαθώ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 15:51

Λουλούδια και χαμόγελα στην παράδοση - παραλαβή αντιδημάρχων στη Λειβαθώ

Υπήρχαν και λουλούδια, αλλά και πολλά χαμόγελα! Η Τελετή παράδοση - παραλαβής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο δημοτικό κατάστημα Κεραμειών και ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος παρέδωσε τα... κλειδιά της Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς στην νέα αντιδήμαρχο Αθηνά Αυγουστάτου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Μάλιστα, ο κ. Κεκάτος υποδέχθηκε την κα Αυγουστάτου με ένα ωραιότατο λουλούδι, ενώ όσοι βρέθηκαν στο γραφείο δέχθηκαν και το κέρασμα από τον πρώην αντιδήμαρχο της περιοχής.

Ο κ. Κεκάτος στον απολογισμό του εξήρε τη συνεργασία που είχε με τους προέδρους των δημοτικών ενοτήτων της περιοχής στα δύο χρόνια της αντιδημαρχίας του. «Ήθελα να λειτουργούν οι υπηρεσίες και να υπάρχει μία σχέση αξιοπρέπειας και εμπιστοσύνης. Συνεργάστηκα με όλους άριστα» τόνισε ο κ. Κεκάτος.

Από την πλευρά της η κ. Αυγουστάτου όταν πήρε τον λόγο δεν έκρυψε πως αισθάνεται ιδιαιτέρως συγκινημένη, διότι όπως τόνισε έξω από το δημοτικό κατάστημα Κεραμειών πήγαινε σχολείο, τόνισε : «Το γραφείο θα είναι πάντα ανοικτό για όλους σας. Η Λειβαθώς είναι το στολίδι της Κεφαλονιάς. Είμαι συγκινημένη. Η θέση αυτή που αποδέχθηκα είναι άμισθη. Θα προσπαθήσω να προσφέρω και την ψυχή μου και ό,τι άλλο μπορώ στην Λειβαθώ».

Το παρών στην παράδοση παραλαβή έδωσαν οι πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων: Λακήθρας Γιάννης Κωνσταντάτος, Μεταξάτων Βαγγέλης Μοσχόπουλος, Κεραμειών Λεωνίδας Γελάρδος, Πεσσάδας Παναγιώτης Μπελίτσης, Καραβάδου Γιάννης Μαρτσέλος Γιάννης, Περατάτων Βαγγέλης Βαγγελάτος και Βλαχάτων Απόστολος Χαραλαμπάτος, αλλά και υπάλληλοι της δημοτικής ενότητας Λειβαθούς.

Ακούστε τις ομιλίες του κ. Κεκκάτου και της κ. Αυγουστάτου και δείτε και παρακάτω και τις φωτογραφίες

 

Παράδοση - Παραλαβή στη Λειβαθώ (Ε. Κεκάτος) by Inkefalonia.gr 2012 (4) Παράδοση - Παραλαβή αντιδημάρχου στη Λειβαθώ (Α. Αυγουστάτου) by Inkefalonia.gr 2012 (4)




00 inkefalonia general ad 300X250