Βαλλιανάτος στον COSMOS 96,5: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 16:03

Βαλλιανάτος στον COSMOS 96,5: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τα όσα προέκυψαν με την ανάθεση λειτουργίας του κυλικείου του σχολείου της Πάστρας, στην κόρη του.

«Όταν κυκλοφορούν αλήτες σε ένα τόπο, θα συμβαίνουν άσχημα πράγματα. Δεν είναι πάντως θέμα πικρίας. Έχω μάθει να μην ενοχλώ κανέναν στην δουλειά του και στην οικογένεια του, ειδικά όταν είναι νόμιμος» ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου. Ανέφερε μάλιστα, πως είναι άδικο να γίνεται όλος αυτός ο πόλεμος, από την στιγμή που τόσα χρόνια δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από τις θέσεις που κατείχε για να διορίσει δικούς του ανθρώπους.

Ο κος Βαλλιανάτος επισήμανε ότι αν θέλει κάποιος να θίξει τον ίδιο να το κάνει, αλλά όχι τα παιδιά του. «Για εμένα ας γράψουν ότι θέλουν, όχι όμως για τα παιδιά μου. Δεν θα άνοιγα ποτέ το στόμα μου- αν και ξέρω πολλά- γιατί στην μέση υπάρχουν παιδιά. Και η κόρη μου ένα μεροκάματο ήθελε να βγάλει» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Εγώ στήριξα τον Παρίση για να βγει πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ. Και ήταν γνώστης όλου αυτού. Τον πήρα τηλέφωνο όταν το είδα στα site της παράταξής του και του είπα ότι είναι ντροπή του και μετά από μια μέρα το κατέβασαν από το site» ανέφερε ο πρόεδρος, δείχνοντας ευθέως ποιοι βρίσκονται πίσω από όλο αυτό. Παράλληλα, σημείωσε ότι πλέον μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, μιας και έκαναν το “καθήκον” τους.

Τέλος, κος Βαλλιανάτος τόνισε ότι αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν χωρά στα Δημοτικά Συμβούλια. «Τα προσωπικά του καθενός δεν θα επηρεάσουν την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Ότι έχω, το έχω εκτός και όχι εντός» ήταν  τα λόγια του.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ