Μικέλης Μαφρέδας: Η Λειβαθώς και πάλι στο προσκήνιο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 11:21

Μικέλης Μαφρέδας: Η Λειβαθώς και πάλι στο προσκήνιο

Σε λίγες ημέρες φεύγει το 2020. Μια δύσκολη χρονιά με τα γνωστά προβλήματα που μας έτυχαν. Παρά τις δυσκολίες ο Δήμος Αργοστολίου προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματος σε όλους τους τομείς και σε όλες τις περιοχές. Θα αναφερθώ ιδιαίτερα στην Λειβαθώ που γνωρίζω καλύτερα.

Άποψη μου είναι το μυστικό για την επιτυχία για κάθε δημοτική αρχή είναι η τεχνική της υπηρεσία. Η σύνταξη μελετών για τις διάφορες δράσεις είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στα διάφορα προγράμματα. Και εδώ η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αργοστολίου παίρνει άριστα. Πληθώρα μελετών είναι έτοιμες προς αξιοποίηση.

Αναφερόμενος στην περιοχή μας θα έλεγα ότι είναι εμφανής η μεγάλη βελτίωση στις δράσεις της καθημερινότητας σε όλους τους τομείς αξίζουν συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και στην Αντιδήμαρχο για την καθημερινή μάχη που δίνουν με τα διάφορα προβλήματα. Ακόμη οφείλω να αναφέρω την άψογη συνεργασία που υπάρχει σε όλη την δημοτική ομάδα, τους Αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες του Δήμου. Ένα μεγάλο έργο η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στα δίκτυα ύδρευσης Σπαρτιών - Κεραμειών – Πεσσάδας – Λακήθρας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των απαραίτητων αδειοδοτήσεων.

Ο δρόμος στη θέση γράβες, αυτό το καρκίνωμα που χρόνια μας ταλαιπωρεί θα έχει ασφαλτοστρωθεί το επόμενο τετράμηνο.

Σύντομα θα είναι πραγματικότητα το νοικοκύρεμα  του γηπέδου των Κεραμειών και του λιμανιού της Αγίας Πελαγίας  που είχαν αφεθεί στην τύχη τους.

Ενώ και όλες οι κοινότητες από το πρόγραμμα της πρώην ΣΑΤΑ, θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες απαραίτητες παρεμβάσεις ιδιαίτερα στην οδοποιία.

Μια γραφειοκρατική εμπλοκή στην κατασκευή της παιδικής χαράς στα Σπαρτιά αλλά και στις υπόλοιπες χαρές που θα τοποθετηθούν στον Δήμο μας σύντομα θα έχει τακτοποιηθεί. Ενώ έρχεται στο προσκήνιο και πάλι ένας ξεχασμένος φάκελος σχετικά με ένα τεράστιο πολυδάπανο αλλά αναγκαίο έργο, τον Βιολογικό καθαρισμό Λειβαθούς.

Η Λειβαθώς πήρε πάλι μπροστά!!!

Η παρουσία στην θέση του Δημάρχου Αργοστολίου του Θεόφιλου Μιχαλάτου εγγυάται την θετική κατάληξη των προσπαθειών που γίνονται.

Η συναινετική διάθεση που έχει επιλέξει στα Δημοτικά συμβούλια και τις διάφορες επιτροπές με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και το 2021 να μην έχουμε βέβαια καμία σχέση με την χρονιά που φεύγει. Ιδιαίτερες  ευχές στους επαγγελματίες υγείας που όπως σε όλη την χώρα έτσι και στον νομό μας, μέσα, μέσα σε δύσκολες εργασιακές και οικονομικές συνθήκες δίνουν καθημερινή μάχη ώστε το Εθνικό Σύστημα Υγείας να μείνει όρθιο.

εικόνα Viber 2020 12 12 13 59 51εικόνα Viber 2020 12 12 13 59 512

Μικέλης Μαφρέδας

Πρόεδρος Κοινότητας Σπαρτιών

MIKELIS40




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ