Γιώργος Κατσιβέλης: Το Ληξούρι έχει να επιδείξει πάρα πολλά στο κομμάτι της αγροδιατροφής

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 16:49

Γιώργος Κατσιβέλης: Το Ληξούρι έχει να επιδείξει πάρα πολλά στο κομμάτι της αγροδιατροφής

Δήμος Ληξουρίου

Γιώργος Κατσιβέλης, δήμαρχος Ληξουρίου: Το Ληξούρι έχει να επιδείξει πάρα πολλά στο κομμάτι της αγροδιατροφής

Για τις αποζημιώσεις που καταβάλλονται στους πληγέντες από τον «Ιανό», αλλά και για τις δυνατότητες του Ληξουρίου ως τουριστικού προορισμού μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Γιώργος Κατσιβέλης, δήμαρχος Ληξουρίου Κεφαλονιάς.

Έχουμε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και σαν δήμος έχουμε προβάλει και σε Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα, αλλά και σε sites στο εξωτερικό ότι είμαστε ένας δήμος που καταφέραμε και μέσα στην πρώτη περίοδο της πανδημίας και μέχρι τώρα, προς το παρόν, να χαρακτηριστούμε με μηδενικά κρούσματα. Οπότε εμείς προτείνουμε στον επισκέπτη έναν covid-free προορισμό. Υπάρχουν υποδομές και ξενοδοχεία για κάθε βαλάντιο που παραμένουν ανοιχτά και τον χειμώνα και μπορεί οποιοσδήποτε θέλει να έρθει στο Ληξούρι και να δει τον τόπο μας και τον χειμώνα. Τα σημεία ενδιαφέροντος είναι πάρα πολλά και τον χειμώνα», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Ληξουρίου.

«Το Ληξούρι είναι ένα μικρό μέρος το οποίο έχει να επιδείξει πάρα πολλά στο κομμάτι της αγροδιατροφής και του πρωτογενούς τομέα. Έχουμε 4 μεγάλα τυροκομεία μόνο στην περιοχή του Ληξουρίου, έχουμε 4 μεγάλα οινοποιεία, όταν σε όλη την Κεφαλονιά είναι 7», συμπληρώνει ο Γιώργος Κατσιβέλης.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ