Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 14:35

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ)

 Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 25η κατεπείγουσα συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερασίμου και Αθηνάς Τζουγανάτου  (1ος όροφος),   οδός Παπά Χαρ. Γραικούση,   σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 163/Α.Π.33282/29-5-2020 (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών,  διά ζώσης αλλά κεκλεισμένων των θυρών την 11η  Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00  προκειμένου να συζητηθούν  τα παρακάτω  θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.   Σχολικές υποδομές και ασφαλές άνοιγμα των σχολείων στον Δήμο Ληξουρίου

Εισηγητής: «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ»

2.   Λήψη μέτρων λόγω της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στον ΧΥΤΥ στη θέση Παλοστή

Εισηγητής: «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ»

3.   «Αύξηση ωραρίου εργασίας προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων Δήμου Ληξουρίου κατόπιν αιτήσεών τους»

Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

4.   «Πρόταση έγκρισης της Απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου 1 με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ληξουρίου» της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ληξουρίου»  με κωδικό Πρόσκλησης: ΙΟΝ90 Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 4256, στο πλαίσιο της πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά», Άξονας Προτεραιότητας 5 «Κοινωνική ένταξη, ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και καταπολέμηση της φτώχειας & των διακρίσεων».

Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

5.   «Πρόταση έγκρισης της Απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου 1 με τίτλο: «ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Ληξουρίου» της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ληξουρίου»  με κωδικό Πρόσκλησης: ΙΟΝ91 Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 4263, στο πλαίσιο της πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά», Άξονας Προτεραιότητας 5 «Κοινωνική ένταξη, ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και καταπολέμηση της φτώχειας & των διακρίσεων».

Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

6.   Λήψη απόφασης για ανανέωση αδειών παραγωγών πωλητών υπαιθρίου εμπορίου

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ  ΚΑΜΙΝΑΡΗ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250