Αλεξάκης: Σήμερα ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης της Περιφέρειας για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 10:15

Αλεξάκης: Σήμερα ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης της Περιφέρειας για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για COVID 19,το οποίο υλοποιείται  με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Δευτέρα 29 Ιουνίου και ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου για όλους τους κλάδους επαγγελματιών του τουρισμού.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση θα λάβουν ηλεκτρονικά την αντίστοιχη βεβαίωση επιμόρφωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς των νησιών  που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν αυτή την μεγάλη προσπάθεια της Περιφέρειας, προκειμένου να λάβουν μέρος όλοι οι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό και να μπορέσουν να αποκτήσουν το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις, ιδιαιτέρως  μάλιστα εν μέσω μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας.

Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες και τα στελέχη των γραφείων τους για την υποστήριξη.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους αυτή την δύσκολη και συρρικνωμένη τουριστική περίοδο και ελπίζουμε να σταθούμε στο ύψος των προκλήσεων με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας θα παράσχει κάθε είδους υποστήριξη, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Από το Γραφείο Τύπου.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250