Ο Δημήτρης Μαντζουράτος για την κατολίσθηση στο Ξι, τις εξορύξεις και την απεργία

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 10:20

Ο Δημήτρης Μαντζουράτος για την κατολίσθηση στο Ξι, τις εξορύξεις και την απεργία

Η κατολίσθηση στο Ξι, οι εξορύξεις στο Ιόνιο και η απεργιακή κινητοποίηση της 2ας Οκτωβρίου  ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ληξουρίου, Δημήτρη Μαντζουράτο ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ξεκινώντας με το θέμα της κατολίσθησης, ο κος Μαντζουράτος ανέφερε ότι από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο θύμα στο Ξι και επέρριψε ευθύνες στον δήμαρχο τονίζοντας : «Δεν είναι δυνατόν να λέει ο δήμαρχος ότι βάζει πινακίδες και δίχτυ και πάνε και τα βγάζουν. Να πάρει αυστηρότερα μέτρα και να γίνουν μελέτες για την προστασία του λαού. Αν υπήρχε εκεί ένα παιδί τι θα γινόταν;».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι εισηγητής του θέματος σχετικά με τις εξορύξεις, στο δημοτικό συμβούλιο και επισήμανε ότι οι εξορύξεις δε πρέπει να γίνουν γιατί θα καταστραφεί ο φυσικός μας πλούτος, η θάλασσά μας, το περιβάλλον μας. Επιπρόσθετα, το χρηματικό  κέρδος των νησιών μας είναι μηδαμινό και έτσι δεν αξίζει να διακινδυνεύσουμε τις ζωές μας, μιας και ελλοχεύει και ο κίνδυνος των σεισμών. Δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει και την συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1-10-2019 στις 18:00 έξω από την αντιπεριφέρεια.

«Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης έρχεται να καταστρέψει τα εργασιακά και δεν πρέπει να περάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Μαντζουράτος, σχετικά με την απεργία της Τετάρτης 2-10  τονίζοντας ότι χρειάζεται όλοι να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις  για τις διεκδικήσεις μας.



πηγή:965.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ