Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: «Οι Επτανήσιοι έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα για την αλλαγή της παρούσας Περιφερειακής Αρχής»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 10:49

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: «Οι Επτανήσιοι έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα για την αλλαγή της παρούσας Περιφερειακής Αρχής»

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: «Οι Επτανήσιοι έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα για την αλλαγή της παρούσας Περιφερειακής Αρχής. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη! Ψηφίζουμε για τον τόπο μας!»

«Την πρώτη Κυριακή των εκλογών, οι συμπολίτες μας από όλα τα νησιά του Ιονίου,  με την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο Συνδυασμό «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», μας έδωσαν ένα ισχυρό προβάδισμα. Συνάμα όμως, έστειλαν ένα καθαρό μήνυμα για την επιτακτική ανάγκη αλλαγής της παρούσας Περιφερειακής Αρχής, που οδήγησε το Ιόνιο στις τελευταίες θέσεις  ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης, σε σχέση με τις υπόλοιπες Περιφέρειες της Ευρώπης.

Συγχαίρω όλους όσους εξελέγησαν στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο από όλους τους Συνδυασμούς, αλλά και όλους εκείνους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, σε αυτή την πρώτη εκλογική μάχη. Θα είμαστε όλοι μαζί για το ΙΟΝΙΟ.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να πάμε τα νησιά μας, μικρά και μεγάλα μπροστά.

Η δύναμή μας είναι οι ίδιοι οι πολίτες μας, οι δημιουργικές δυνάμεις τους και η αγάπη για τον τόπο τους.

Η ψήφος εμπιστοσύνης όλων των συμπολιτών μας, την ερχόμενη Κυριακή, θα καθορίσει το μέλλον του τόπου μας. Θα μας δώσει τη δύναμη να γυρίσουμε σελίδα στο Ιόνιο, να το εκσυγχρονίσουμε και να του δώσουμε τις στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη! Ψηφίζουμε γι’ αυτά που ονειρευόμαστε και μας αξίζουν!».