«Ληξούρι Αναγέννηση»: Από πρώτη Σεπτεμβρίου ξεκινάει το έργο μας για την Αναγέννηση του Ληξουρίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 10:32

«Ληξούρι Αναγέννηση»: Από πρώτη Σεπτεμβρίου ξεκινάει το έργο μας για την Αναγέννηση του Ληξουρίου

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνατε να εμπιστευτείτε ΚΑΙ στο συνδυασμό μας την επόμενη μέρα της κοινότητας του Ληξουρίου. Από την πρώτη Σεπτεμβρίου το έργο μας για την Αναγέννηση του Ληξουρίου ξεκινάει. Θέλουμε να σας έχουμε κοντά μας ως ομάδα και συνδυασμός που συνεχώς διευρύνεται. Σκοπός μας είναι να φέρουμε όλους τους Ληξουριώτες, έξω από κόμματα και παρατάξεις,  πιο κοντά σε μία ομάδα που αποσκοπεί στο κοινό καλό του Ληξουρίου χωρίς προσωπικά συμφέροντα. Με γνώμονα τη διαφάνεια, την ειλικρίνεια και την αλήθεια ξεκινάμε να αναλάβουμε την ευθύνη που εμείς ζητήσαμε και εσείς μας δώσατε. Για αυτούς τους λόγους σε κάθε μας κίνηση θα υπάρχει δημόσια ενημέρωση των πολιτών του Ληξουρίου. Στην κάλπη της Κυριακής πετύχαμε μαζί σας τον πρώτο μας στόχο. Συνεχίζουμε μαζί σας. Κέρδος για το Ληξούρι η ανεξάρτητη φωνή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο μέσω της Κοινότητας.
Μένοντας πιστοί στις αρχές της διακήρυξής μας ως ανεξάρτητος, ακομμάτιστος και χωρίς προσωπικά συμφέροντα συνδυασμός θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εξακολουθούμε να μένουμε ουδέτεροι απέναντι στους υποψήφιους δημάρχους και αυτή την Κυριακή των εκλογών. Ωστόσο θα ήταν λάθος μας να μείνουμε αμέτοχοι σε όλα όσα βλέπουμε και ακούμε.

Πίστη μας είναι ότι σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι. Όλοι οι συνδυασμοί βρέθηκαν πολύ κοντά σε ψήφους. Μένει να μας αποδείξουν ότι όλοι τους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία  ΜΟΝΟ για το καλό του Ληξουρίου. 
Καλούμε τους υποψηφίους να αφήσουν τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν ελεύθερα την ερχόμενη Κυριακή. Ο πολίτης του Δήμου Ληξουρίου σας έδωσε εντολή να αναλάβετε συλλογικά τις ευθύνες για το αύριο του Ληξουρίου.  Πρέπει να καταλάβουμε ότι από εδώ και πέρα όλοι μας θα έχουμε ευθύνη για το αύριο του Ληξουρίου. Το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής απαιτεί ευρεία συνεργασία και παραγκώνιση της προσωπικής μας φιλοδοξίας. Κανείς δε μπορεί να κρύβετε πίσω από το δάκτυλό του. Η απλή αναλογική είναι το σύστημα που διορίζει τον κάθε εκλεγμένο σύμβουλο εγγυητή του άλλου. Κατά συνέπεια της πλειοψηφίας αλλά και της δημοκρατίας. Για να πετύχει αυτό απαιτείται όλοι μας να λειτουργούμε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Ουδείς πλέον δύναται να παρακολουθεί αμέτοχος και ως επικριτής τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ληξουρίου. Θεωρώντας λάθος και ξεπερασμένη πολιτική τακτική τα προεκλογικά «ταξίματα» σας καλούμε να συνεργαστείτε αλλά ΜΕΤΑ την εκλογική αναμέτρηση και ΜΟΝΟ για το καλό του Ληξουρίου.  
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους δύο υποψηφίους Δημάρχους. Εμείς,είμαστε έτοιμοι με το θεσμικό μας πλέον ρόλο και ΠΑΝΤΑ σε συνεργασία με το Δήμο αλλά και τους πολίτες να συμβάλουμε στην Αναγέννηση του Ληξουρίου.




00 inkefalonia general ad 300X250