Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 11:45

Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ληξούρι

Μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση, πραγματοποίησε το ΚΚΕ στο Ληξούρι, κάτι που δεν αποτόλμησε κανένα άλλο κόμμα, ενώ ήταν και «μακράν» η μεγαλύτερη όλων των άλλων συνδυασμών για την τοπική διοίκηση.

 Στην συγκέντρωση μίλησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος  η Αλέκα Παπαρήγα και χαιρέτησαν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αλεξάνδρα Μπαλού, καθώς και η συνεργαζόμενη με την Λαϊκή Συσπείρωση υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για το Δήμο Ληξουρίου Μαρία Μουρελάτου.

Οι εκατοντάδες συγκεντρωμένοι που έδωσαν δυναμικό παρόν και ο παλμός της συγκέντρωσης, είναι δείκτες αφύπνισης ενός κόσμου και της απόφασης να αξιοποιηθεί η εκλογική αναμέτρηση για να δημιουργηθούν οι όροι για μια μεγάλη νίκη του λαού. Επιβεβαιώνουν την ισχυρή πεποίθηση ότι τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην ευρωβουλή και της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια θα βγουν ενισχυμένα, ενώ δημιουργούνται νέες θετικότερες προοπτικές για τους εργαζόμενους και την νεολαία στην περιοχή και ιδιαίτερα για το δήμο Ληξουρίου, ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα αναδείξει ως νέο Δήμαρχο τον Δημήτρη Μαντζουράτο.

Η Αλέκα Παπαρήγα ανέφερε  ότι «…το ΚΚΕ διεκδικεί μαζί με το λαό να πάρουμε όσα μας ανήκουν…» και τόνισε ιδιαίτερα ότι «…το δίλημμα που βάζει στο λαό ο κ.Τσίπρας  (καλύτερα το λίγο από το τίποτα), δεν μπορεί να είναι αξία του λαού μας…». Τόνισε ιδιαίτερα ότι «…ζητάμε την ψήφο του λαού για να συμβάλλουμε ώστε να αναδεικνύεται ο ίδιος σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων, σε μια Ε.Ε. που δεν αλλάζει, που δεν παρεκκλίνει από την πορεία της ως ένωση των μονοπωλίων  και που έχει στόχο την ενοποίηση των μονοπωλίων κατά του λαού…» Κάλεσε το λαό να καταδικάσει αυτήν την πολιτική σε όλες τις κάλπες.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αλεξάνδρα Μπαλού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος, και η συνεργαζόμενη με την Λαϊκή Συσπείρωση υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για το Δήμο Ληξουρίου Μαρία Μουρελάτου, τόνισαν την ανάγκη  ο λαός της Παλικής να συμβάλλει με την ψήφο του ώστε να αλλάξει σελίδα σε Δήμο και Περιφέρεια. Κατέθεσαν όλα εκείνα τα στοιχεία που στοιχειοθετούν την εγκατάλειψη, μιας προς μίας, όλων των λαϊκών αναγκών και έκαναν συγκεκριμένες προτάσεις για τις πρωτοβουλίες που θα παρθούν, τις προτεραιότητες και τα έργα που πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν, ώστε να πάρει ανάσα ο λαός και τα λαϊκά νοικοκυριά, στο Ληξούρι και την Παλική.

Πρώτα οι ανάγκες του Λαού

Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε τους συσχετισμούς υπέρ των λαϊκών συμφερόντων.

Καμιά ψήφος χαμένη.

Ισχυρό ΚΚΕ στην ευρωβουλή, ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση στην ΠΙΝ και αγωνιστής Δήμαρχος στο Ληξούρι σημαίνει ισχυρός ο λαός.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 23/05/2019         Η Τ.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ


Ετικέτες: