Συνδυασμός «Προοδευτική Πνοή» για την Κοινότητα Διβαράτων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 10:39

Συνδυασμός «Προοδευτική Πνοή» για την Κοινότητα Διβαράτων

Οι υποψήφιοι

Είμαστε υποψήφιοι Πρόεδροι της Κοινότητας Διβαράτων

(με αλφαβητική σειρά).

Αναστασάτος Σωτήριος του  Φωτίου

Γασπαρής Αργύριος του Κωνσταντίνου

Γιακουμάτος Ευάγγελος του Σωκράτη

Γιαννάτου Αγγελική του Νικολάου

Κλαουδάτου Αικατερίνη του Ηλία

Παναγιωτοπούλου Ιωάννα του Αυγερινού

Επιθυμούμε για την κοινότητά μας:

Να είμαστε ρεαλιστές.

Επιδιώκουμε να φτάσουμε ένα βήμα  πέρα από το εφικτό.

Στόχοι μας:

  1. Η διεκδίκηση από τα άλλα επίπεδα πολιτικής εξουσίας των δικαιωμάτων και η επίτευξη κάλυψης των αναγκών της κοινότητάς μας (καλύτεροι δρόμοι, αμεσότερη εξυπηρέτηση των δημοτικών και περιφερειακών υπηρεσιών).
  1. Η πληρέστερη και ταχύτερη ενημέρωση όλων για τα θέματα που μας αφορούν μέσα από τη λειτουργία  ιστοσελίδας της κοινότητάς  μας. Αποστολή μηνυμάτων σε κάθε σπίτι ξεχωριστά για ενημέρωση των παροχών που μπορεί να απολαμβάνουν (πχ. μείωση στη ΔΕΗ λόγω των ανεμογεννητριών, ψηφιακή τηλεόραση χωρίς τέλη, διεκδίκηση μερίσματος από τα έσοδα εκμετάλλευσης της παραλίας του Μύρτου, κ.ο.κ.)
  1. Οι αποφάσεις του κοινοτικού μας συμβουλίου να είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και όχι μονομερών και κλειστών διαδικασιών.
  1. Οργάνωση εθελοντικής ομάδας για προσφορά βοήθειας και επίλυση καθημερινών αναγκών των κατοίκων (όπως καθαριότητας δρόμων, της παραλίας του Μύρτου, φωτισμός  κ.α.).
  1. Η αξιοποίηση του Πολιτιστικού Πολύκεντρου προς όφελος της κοινωνικής ζωής της κοινότητάς μας (εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους) αλλά και αξιοποίηση των πόρων που θα πηγάζουν από αυτό για την ανατροφοδότηση των αναγκών των κατοίκων (πχ. φωτισμός, κόψιμο χορταριών και καθαριότητα των κοινοτικών οδών).
  1. Αξιοποίηση των εσόδων των αιολικών πάρκων για κοινωφελείς παροχές.
  1. Μέριμνα για ασφαλτόστρωση κοινοτικών δρόμων.
  1. Αναβίωση παλιών εθίμων και πανηγυριών της κοινότητάς μας.
  1. Η μέριμνα για τους ηλικιωμένους, μέσα από την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης και ομάδων εθελοντισμού για την παροχή βοήθειας όταν τη χρειάζονται.



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ