«Μπαμ»… Κεκάτου!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 10:04

«Μπαμ»… Κεκάτου!

Ο συνήθως πράος αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, έκανε το «μπαμ» μετά τη σκληρή ομολογουμένως κριτική που δέχθηκε από την αντιπολίτευση και τη Λαϊκή Συσπείρωση αναφορικά με τη λειτουργία των τουριστικών επιτροπών, τα κρουαζιερόπλοια, αλλά και τα ταξίδια στο εξωτερικό, πήρε τον λόγο και απάντησε προσωπικά σε κάθε έναν από τους δημοτικούς συμβούλους που τοποθετήθηκαν επί του θέματος. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο κ. Κεκάτος «άστραψε και βρόντηξε» και υπεραμύνθηκε των επιλογών του, αλλά και της λειτουργίας της τουριστικής επιτροπής. Αξιοσημείωτο είναι πως ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Φιοραβάντες, άσκησε κριτική στον κ. Κετάτο, για την έλλειψη Κρουαζιερόπλοιων στην Σάμη (εν συνεχεία βέβαια ψήφισε υπέρ στην εισήγησή του).

Ο κ. Κεκάτος πάντως εξήρε την σημαντική προσφορά του κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου στον τουρισμό, με την έλευση των low cost αεροπορικών εταιριών στην Κεφαλονιά.
Πάντως εν συνεχεία ψηφίστηκε το εκτός ημερησίας θέμα που ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο ως μία τυπική μετάβαση του αντιδημάρχου στο εξωτερικό για να παρεβρεθεί σε διεθνή έκθεση.

Η κ. Κουταλά είχε τις ενστάσεις της σχετικά με τον όπως τον χαρακτήρισε «απαξιωτικό τρόπο που ήρθε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο», ο κ. Κοτσιλίνης απείχε από τη συζήτηση και τη διαδικασία, ενώ ο Βεντούρας ψήφισε παρών.

Ακούστε τα όσα είπε ως απάντηση στους συμβούλους ο κ. Ευάγγελος Κεκάτος

 

Τοποθέτηση Ευάγγελου Κεκάτου για Τουρισμό 30.10 by Inkefalonia.gr 2012




00 inkefalonia general ad 300X250