Η Ξένια Ρουμελιώτη υποψήφια με την «Δημοτική Συμπολιτεία» του Θεόφιλου Μιχαλάτου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 22:35

Η Ξένια Ρουμελιώτη υποψήφια με την «Δημοτική Συμπολιτεία» του Θεόφιλου Μιχαλάτου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Ως ελεύθερη επαγγελματίας και  πολύτεκνη μητέρα αντιμετωπίζω καθημερινά δυσκολίες και ανεπάρκειες προς την εκπλήρωση των καθηκόντων και υποχρεώσεων μου.

Ελλείψεις σε βασικές υποδομές και ανύπαρκτο κοινωνικό ιστό που συνθέτουν έναν σύγχρονο Δήμο, ένα φιλόξενο  και προσιτό οικισμό, μια κοινωνία με δράσεις και δρώμενα για όλους, αποτελούν φραγμό και τροχοπέδη της ανάπτυξης, της ευημερίας και της κοινωνικής συνοχής.

Αποτελέσματα της αδιαφορίας, της αδυναμίας και εν γένει της ανεπάρκειας  της  παρούσας δημοτικής αρχής και των επιλογών της.

Αποδεχόμενη την πρόσκληση του Θεόφιλου ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ,  συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Δημοτική Συμπολιτεία», ως υποψήφια στην Δημοτική Ενότητα Ελειού Πρόννων.

Θέλησή μου είναι να αναδείξω τις δυσκολίες  της   καθημερινότητας μας, τόσο όσον άφορα την επαγγελματική μας δραστηριότητα, όσο  και την οικογενειακή μας καθημερινότητα, γιατί με Δήμαρχο το Θεόφιλο ΜΙΧΑΛΑΤΟ, πιστεύω ότι θα έχουμε την ευκαιρία, την δυνατότητα και την θέληση να συνθέσουμε μια σύγχρονη κοινωνία.

Μια κοινωνία που σέβεται τον πολίτη, που στέκεται δίπλα  στις αγωνίες και στα προβλήματα του, ενώνοντας όλες τις θετικές δυνάμεις - απόψεις και ιδέες ώστε  δουλεύοντας όλοι μαζί  να δομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον, για τα παιδιά μας, για εμάς και για όλους αυτούς που θα περάσουν από το νησί μας.   

Με εκτίμηση

Ξένια Ρουμελιώτη




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ