Ο Παιδίατρος Ευάγγελος Ευαγγελάτος υποψήφιος με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο για το  Δήμο Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 09:38

Ο Παιδίατρος Ευάγγελος Ευαγγελάτος  υποψήφιος με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο για το  Δήμο Αργοστολίου

Με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ήδη ξεκίνησε  η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές  εκλογές.  

Επικοινωνώ μαζί σας για να εκφράσω την απόφασή μου να ασχοληθώ με αυτές.

Αποχώρησα από την Παιδιατρική Κλινική  λόγω συνταξιοδότησης, αφού πρώτα μαζί με μια άριστη επιστημονική και νοσηλευτική ομάδα, εξασφαλίσαμε την υψηλή παροχή υπηρεσιών από την Παιδιατρική κλινική έτσι ώστε να αποτελεί  αποδεδειγμένα μία από τις καλύτερες κλινικές της Ελλάδος, αποτελώντας το «κόσμημα» του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.

Ως ενεργός και συνειδητοποιημένος δημότης αποφάσισα, με συνέπεια και αγάπη, να ασχοληθώ με το νεοσύστατο Δήμο Αργοστολίου, συμμετέχοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, με τον συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου, διότι τον θεωρώ ικανό πολιτικό με αρχές, ικανότητες και όραμα  για τον τόπο μας, όπως αποδείχθηκε  και κατά την δημαρχεία του στον Δήμο Λειβαθούς που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί του, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

εκτός από την ιατρική και την τέχνη, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το μεγάλο μεράκι μου, γι’ αυτό προσπάθησα πάντα να συνδράμω μέσω αυτής στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Επιγραμματικά αναφέρω, ότι ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Λειβαθούς, εργάστηκα για την συναίνεση και την συνεργασία, έτσι που το σύνολο σχεδόν των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίστηκαν ομόφωνα, αλλά και ως Νομαρχιακός Σύμβουλος στην πρώτη θητεία στην Νομαρχία Μάκη Μεταξά, εργάστηκα επισταμένα για την εγκατάσταση αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, που  για 15 ολόκληρα χρόνια, έδωσε απαντήσεις σε χιλιάδες προβλήματα υγείας των πολιτών.

Στη δε δεύτερη θητεία μου, επί Νομαρχίας Διονύση Γεωργάτου, πρότεινα και επέμεινα  στην εγκατάσταση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων κατά μήκος του επικίνδυνου και κρημνώδους οδικού άξονα Αργοστολίου - Φισκάρδου, ώστε να μπορούμε να τον διασχίζουμε με ασφάλεια.

Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, αλλά  κυρίως  γι’ αυτά που έρχονται, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε με την προτίμησή σας και να στηρίξετε ομόθυμα τον συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου, που θα είναι  για το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Σας τιμώ όλους και όλες,

Ευάγγελος – Παύλος Ευαγγελάτος

Παιδίατρος