Υπόθεση Συκεών Μπιτς: Θεόφιλος: «Λάθος χειρισμοί από την Δημοτική Αρχή και προσπάθεια το ζήτημα να κρατηθεί στα κρυφά» (Ηχητικά)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018 14:24

Υπόθεση Συκεών Μπιτς: Θεόφιλος: «Λάθος χειρισμοί από την Δημοτική Αρχή και προσπάθεια το ζήτημα να κρατηθεί στα κρυφά» (Ηχητικά)

 Ηρθε και πάλι στο προσκήνιο στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο 

Η αμοιβή του δικηγορικού γραφείου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δήμου Κεφαλονιάς στην πολύκροτη υπόθεση του «Συκεών Μπιτς» έφερε και πάλι το θέμα στο προσκήνιο κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής. 

Η αντιπολίτευση επέκρινε την Δημοτική Αρχή πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, κάνοντας λόγο για κακούς χειρισμούς στην υπόθεση…

«Ο χειρισμός της υπόθεσης από την Δημοτική Αρχή, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και φαίνεται πως πολλές φορές ο δήμος λειτουργεί στα κρυφά…» τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος και συνέχισε: «Η προσπάθεια που κάνετε για να κρατηθεί το θέμα στα κρυφά είναι λάθος. Φέρτε τα στοιχεία και την αλληλογραφία σας με το Ξενοδοχείο για την συγκεκριμένη υπόθεση για να λάβει γνώση το Δημοτικό Συμβούλιο».

Παρακάτω ολόκληρη η τοποθέτησή του 

 

Ο Διονύσης Αραβαντινός έθεσε δυο ερωτήματα: «Γιατί παραιτηθήκατε από το Εφετείο και γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο;».

Παρακάτω ολόκληρη η τοποθέτησή του 

Από την Λαϊκή Συσπείρωση ο Γιάννης Κουρούκλης, στην τοποθέτησή του είπε πως: «Υπάρχει ανησυχία για τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα», ενώ και ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Γκισγκίνης τόνισε πως : «Πρόθεσή σας είναι να συσκοτίσετε γι’ αυτό έχουμε όλα αυτά τα ερωτήματα».

 




00 inkefalonia general ad 300X250