Έγινε το βήμα για την ολοκλήρωση της ταλαιπωρημένης πλατείας Βλαχάτων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 10:02

Έγινε το βήμα για την ολοκλήρωση της ταλαιπωρημένης πλατείας Βλαχάτων

Ένα βήμα για να μπορέσει επιτέλους να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της ταλαιπωρημένης πλατείας των Βλαχάτων που εδώ και χρόνια παραμένει ημιτελής δημιουργώντας πολλά προβλήματα (αισθητικά και πρακτικά) στους κατοίκους του μεγάλου χωριού της Λειβαθούς, πάρθηκε χθες με την ακύρωση της σύμβασης με τον εργολάβο που είχε αναλάβει να υλοποιήσει το έργο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Πλέον το έργο θα ανατεθεί σε άλλο εργολάβο και όπως πολύ σωστά τόνισε ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο νέος εργολάβος που θα αναλάβει, να μπορέσει πληρωθεί από τον Δήμο και όχι από το ΕΤΕΡΠΣ όπως ίσχυε μέχρι τώρα και το οποίο πλέον έχει καταργηθεί, διότι αυτό θα αποτελέσει αντικίνητρο για να αναλάβει το έργο κάποιος άλλος εργολάβος.

Στη συζήτηση επί του θέματος, μίλησε και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχάτων κ. Απόστολος Χαραλαμπάτος, ο οποίος είπε τα εξής:

Ακούστε την τοποθέτησή του

 9216510

Τοποθέτηση Απόστολου Χαραλαμπάτου για την πλατεία Βλαχάτων by inkefalonia2

Τελικά κατά πλειοψηφία οι σύμβουλοι (απείχαν από την ψηφοφορία οι τρεις της Λαϊκής Συσπείρωσης) αποφασίστηκε η διάλυση της σύμβασης με τον υπάρχων εργολάβο.

  9216505

Τοποθέτηση Θεόφιλου Μιχαλάτου για την πλατεία Βλαχάτων by inkefalonia2

 9216508

Τοποθέτηση Α. Παρίση για την πλατεία Βλαχάτων by inkefalonia2

Τοποθέτηση Μάρκου Κοτσιλίνη

Τοποθέτηση Μάρκου Κοτσιλίνη για την πλατεία Βλαχάτων by inkefalonia2

samouris

Τοποθέτηση Σπύρου Σαμούρη για την πλατεία Βλαχάτων by inkefalonia2




00 inkefalonia general ad 300X250