Αλλαγή σελίδας στη Διαδημοτική – Εγκρίθηκε η μετατροπή της σε Ανώνυμη Εταιρία με τον τίτλο ΕΔΑΚΙ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 09:43

Αλλαγή σελίδας στη Διαδημοτική – Εγκρίθηκε η μετατροπή της σε Ανώνυμη Εταιρία με τον τίτλο ΕΔΑΚΙ

Ένα από τα θέματα που «έκαιγαν» κατά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ήταν Η ψήφιση του καταστατικού για την μετατροπή της Διαδημοτικής σε Ανώνυμη Εταιρία. Άλλωστε, οι ημερομηνίες πίεζαν αρκετά, καθώς υπήρχε ένα ελάχιστο περιθώριο (μέχρι τέλος Σεπτέμβρη) για να παρθεί μία απόφαση σχετικά με την ταλαιπωρημένη επιχείρηση του Δήμου και τους υπαλλήλους της. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Τελικά πάρθηκε η απόφαση που, ενδεχομένως να είναι και ζωτικής σημασίας για την ίδια την επιχείρηση, καθώς πέρασε κατά πλειοψηφία η μετατροπή της σε Ανώνυμη Εταιρία.

Σύμφωνα με το καταστατικό που διάβασε ο αντιδήμαρχος Σάββας Σαββαόγλου, θα γίνει σύσταση Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία Εταιρία Διαχείρισης Αποβλήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Θα φέρει τον διακριτικό τίτλο ΕΔΑΚΙ), θα έχει έδρα το Αργοστόλι και η διάρκεια της θητείας του διοικητικού της συμβουλίου θα ακολουθεί τη θητεία της δημοτικής Αρχής.

Ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις από τους συμβούλους τις οποίες μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία, ενώ κατά την ψηφοφορία κατά στην ίδρυση της Ανώνυμης Εταιρίας τάχθηκαν ο Νέστωρας Βεντούρας και οι τρείς σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

koutala

Τοποθέτη Κατερίνας Κουταλά για τη Διαδημοτική ΑΕ by inkefalonia2

Gisginis

Τοποθέτηση Νίκου Γκισγκίνη για την Διαδημοτική ΑΕ by inkefalonia2

Kampitsis

Τοποθέτηση Βασίλη Καμπίτση για τη διαδημοτική ΑΕ by inkefalonia2

Kotsilinis

Τοποθέτηση Κοτσιλίνη για την διαδημοτική ΑΕ by inkefalonia2

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250