Απάντηση προέδρου Διαδημοτικής Αγγελου Γαλάτη σε δημοσιεύματα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 14:54

Απάντηση προέδρου Διαδημοτικής Αγγελου Γαλάτη σε δημοσιεύματα

Κύριε Αλεβιζόπουλε , Σε σχόλιο σας στην ερασιτεχνική ιστοσελίδα που διατηρείτε αναφέρετε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην Διαδημοτική Επιχείρηση ότι ... «δεν πρόκειται για επιχείρηση αλλά για ... πλιάτσικο»!


Επειδή έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος της ανωτέρω επιχείρησης σας ζητώ να κατονομάσετε δημόσια ποιοί ακριβώς είναι οι ... «κατσαπλιάδες», με ποιό ακριβώς τρόπο έχει γίνει το ... «πλιάτσικο» , τι ακριβώς οικονομικό όφελος έχουν αποκομίσει οι ... «κατσαπλιάδες» κ.ο.κ. Αν αυτό δεν το πράξετε με συγκεκριμένα στοιχεία εντός τριών ημερών τότε θα κληθείτε να αποδείξετε όλα όσα ισχυρίζεστε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΥΓ. Όσο για το γεγονός ότι τα περί ... «πλιάτσικου» ισχυρίζεστε ότι τάχα τα είπαν εργαζόμενοι έξω από το Θέατρο , σας ενημερώνω ότι αυτό το τέχνασμά σας δεν σας απαλλάσσει από την νομική σας ευθύνη. Επειδή ακριβώς έχω αυτή την γνώση δεν σας κοινοποιώ δημόσια το τι ακριβώς λέγεται για εσάς από πλήθος μελών της τοπικής κοινωνίας όπως θα μπορούσα να κάνω αντιγράφοντας τα δικά σας «τρυκ».

Άγγελος Γαλάτης

Πρόεδρος Διαδημοτικής
Δημοτικός Σύμβουλος




00 inkefalonia general ad 300X250