Επερώτηση Μάκη Φόρτε για την οικονομική στήριξη του Α.Ο. Διλινάτων

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:47

Επερώτηση Μάκη Φόρτε για την οικονομική στήριξη του Α.Ο. Διλινάτων

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη Εκπρόσωποι του πρωταθλητή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Α.Ο. Διλινάτων συναντήθηκαν πρόσφατα μαζί σας με σκοπό την οικονομική στήριξη του σωματείου προκειμένου να συμμετάσχει στο προσεχές πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής ως εκπρόσωπος των νησιών μας.Σύμφωνα με πληροφορίες η απάντησή σας ήταν αρνητική με το επιχείρημα ότι «δεν υπάρχει τρόπος εκταμίευσης κάποιου ποσού αφού κάτι τέτοιο δεν είναι νόμιμο».


Από την άλλη πλευρά, η Επιτροπή Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού στις 3 Ιουλίου αποφάσισε την «Υλοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας με στόχο την τουριστική προβολή της Ζακύνθου μέσω των ΚΤΕΛ Ζακύνθου και της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Ζακύνθου (ΑΠΣ Ζακύνθου)»
και στην αυριανή συνεδρίασή στις 22 Αυγούστου έχει γραμμένο στην ημερήσια διάταξη το θέμα «Διαφημιστική προβολή της Ζακύνθου μέσω της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης» (με το ποσόν των 10.000 ευρώ).
Και στις δύο περιπτώσεις προφανώς βρέθηκε νόμιμος τρόπος εκταμίευσης ποσών στα δύο σωματεία και καλώς κατά την γνώμη μου αφού εκπροσωπούν την Ζάκυνθο στις Εθνικές Κατηγορίες στο Ποδόσφαιρο και στο Μπάσκετ αντίστοιχα.
Με βάση τα παραπάνω

Επερωτάσθε

Προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο νόμιμο τρόπο εκταμίευσης ποσού στα σωματεία ΑΠΣ Ζακύνθου και Αθλητική Γυμναστική Ένωση Ζακύνθου και για το σωματείο Α.Ο. Διλινάτων;

Ο επερωτών Περιφερειακός Σύμβουλος
Γεράσιμος Φόρτες


Ετικέτες: