Επίσκεψη του προέδρου του δημοτικού συμβουλιου της Νέας Υόρκης στον Δήμαρχο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 09:10

Επίσκεψη του προέδρου του δημοτικού συμβουλιου της Νέας Υόρκης στον Δήμαρχο

  Μία νέα σημαντική σελίδα για τον Δήμο Κεφαλλονιάς άνοιξε την περασμένη Δευτέρα, 20η Αυγούστου 2012, μετά την επίσκεψη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Υόρκης, κ.Peter Vallone, στο Δήμαρχείο Κεφαλλονιάς.

Τον κ.Vallone, που συνόδευε ο ομογενής Επιχειρηματίας κ.Δ.Λυμπεράτος υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος και του προσέφερε Τιμητική Πλακέτα για την διαρκή υποστήριξη του στους Έλληνες της Διασποράς.

Ο κ.Πρόεδρος συνοδευόταν από κλιμάκιο Συνεργατών του και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «Οδυσσεύς».

Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο κ.Διονύσης Λυμπεράτος, η κ.Αγγελική Χιόνη, ο κ.Πέτρος Σταθάτος και οι ξένοι Επίσημοι, συμμετείχαν σε Έκτακτη Σύσκεψη υπο την Προεδρεία του κ.Παρίση με θέμα την ενίσχυση των Επιχειρηματικών, Πολιτιστικών και Τουριστικών σχέσεων της Κεφαλληνιακής Παροικίας της Νέας Υόρκης με το Νησί μας.

Οι Φιλελληνικές θέσεις και απόψεις του κ.Vallone και των Συνεργατών του, αποτελούν ιδιαίτερα ισχυρή στήριξη στις δύσκολες συνθήκες του διεθνούς δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος για την Χώρα μας.

Ο κ.Παρίσης αποδέχτηκε πρόσκληση για επίσκεψη - εργασίας στην Νέα Υόρκη τον χειμώνα και επιβεβαίωσε την επιθυμία για διαρκή συνεργασία με Στελέχη των Αποδήμων που επιθυμούν να επισκεφτούν ή να επενδύσουν στην Κεφαλλονιά.

Η ανάπτυξη ισχυρών δεσμών του Δημάρχου Κεφαλλονιάς με τον κορυφαίο αυτοδιοικητικό παράγοντα της Νέας Υόρκης είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει προς απόλυτα θετική κατεύθυνση για τα συμφέροντα του Δήμου και του νησιού μας, κάτι που αναμένεται να φανεί στο μέλλον.

Ο κ.Vallone, ευχαρίστησε τον κ.Δήμαρχο για την εγκάρδια φιλοξενία και για την εποικοδομητική Σύσκεψη και ενημέρωσε για τον επόμενο ταξιδιωτικό του προορισμό στην Ιταλία από όπου και έλκει την καταγωγή του.

.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ