Ένταση και λιποθυμίες στο δημοτικό συμβούλιο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 13:01

Ένταση και λιποθυμίες στο δημοτικό συμβούλιο

Δυστυχώς δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα παρατράγουδα από το χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο, το οποίο και θα συνεχιστεί σήμερα στις 5.30 το απόγευμα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο επικεφαλής του συνδιασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος δέχθηκε εντελώς αναπάντεχα κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου μια άνευ προηγουμένου λεκτική επίθεση, από εργαζόμενη στην καθαριότητα του πρώην δήμου Λειβαθούς.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής


Η εργαζόμενη, η οποία διεκδικεί από τον δήμο τα δεδουλευμένα της και διαφωνεί ως προς το τελικό ποσό της οφειλής, έχασε κάποια στιγμή τον έλεγχο και στράφηκε σε έξαλλη κατάσταση προς τον κ. Μιχαλάτο, με κραυγές , αχαρακτήριστες εκφράσεις και χτυπήματα στο τραπέζι.


Ο κ. Μιχαλάτος παρέμεινε ψύχραιμος στη θέση του, ενώ η εργαζόμενη έχασε τις αισθήσεις της λίγες στιγμές αργότερα (έσπευσε αμέσως για βοήθεια ο αρχηγός των Εθελοντών Σαμαρειτών Μπάμπης Μοσχόπουλος, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα), γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το συμβούλιο (η εργαζόμενη ανάκτησε τις αισθήσεις της λίγο αργότερα).

 8061684

 8061685
Αμέσως μετά το περιστατικό ο κ. Μιχαλάτος πήρε το λόγο ξεκαθάρισε πως σαν επιχειρηματίας δεν έχει σε κανέναν οφειλές, ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι χρησιμοποιεί εργαζόμενους για να διαλύσει το δημοτικό συμβούλιο : «Δραστηριοποιούμαι στην Κεφαλονιά και απασχολώ 150 άτομα και δεν υπάρχει κανένα άτομο που να του χρωστάω μία δραχμή από οποιαδήποτε οφειλή. Μέχρι σήμερα και μπορώ να καυχιέμαι γι αυτό το πράγμα δεν έχω οφειλές και δεν χρωστάω στο προσωπικό μου .


Να ξεκαθαρίσω ότι υπήρχε το νομικό πρόσωπο Φιλαρμονική Λειβαθούς, η οποία είθισται από το 1998 και στη θητεία μου και τη θητεία του κυρίου Φραντζή, υπήρχαν κάποιες ανά περιοχή και ανά χωριό, οι οποίες είχαν «αναλάβει» να καθαρίζουν τα κοινοτικά κτήρια και να παίρνουν κάθε μήνα ένα ποσό με μορφή επαγγελματικής δαπάνης. Αν η οφειλή της είναι 11.000 ή 6.000 δεν το ξέρω, εγώ αναγνωρίζω αυτό που λέει η υπηρεσία. Εγώ δέχομαι αυτό που λέει η υπηρεσία. Κατανοώ κάθε εργαζόμενο που του οφείλεται έστω και ένα ευρώ, γατί σίγουρα το έχει ανάγκη. Αλίμονο όμως αν η αντιπολίτευση έρχεται κάθε μέρα και χρησιμοποιεί κάποιον που έχει οφειλή από έναν πρώην Δήμο και τον φέρνει εδώ στο και να διαλύει το δημοτικό συμβούλιο. Αυτό δεν είναι σωστό να γίνεται».

Mixalatos
Ακούστε όλη την τοποθέτηση του κ. Μιχαλάτου

Τοποθέτηση Θεόφιλου Μιχαλάτου (2) 6.8 by George Halavazis

kourouklis

Ακούστε την τοποθέτηση του κ. Κουρούκλη

Τοποθέτηση Γιάννη Κουρούκλη 6.8 by George Halavazis

  8061659


Ακούστε την τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Παρίση

Τοποθέτηση Αλέξανδρου Παρίση 6.8 by George Halavazis

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250