Πρόεδρος Καμιναράτων: Κάποιοι ενώ ψηφίζουν να μη γίνουν ανεμογεννήτριες, γλεντάνε με τους μηχανικούς (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 11:36

Πρόεδρος Καμιναράτων: Κάποιοι ενώ ψηφίζουν να μη γίνουν ανεμογεννήτριες, γλεντάνε με τους μηχανικούς (VIDEO)

Μια ακόμη στιγμή έντασης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλία ήταν όταν το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος των Καμιναράτων κ. Θ. Κούτσης , κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος για τις ανεμογεννήτριες.

Ο κ. Κούτσης αρχικά χωρίς να κατονομάσει έκανε λόγο για κάποιους «που ενώ έχουν ψηφίσει να μη γίνουν ανεμογεννήτριες, πάνε και γλεντάνε με τους μηχανικούς».

Όταν κλήθηκε να μιλήσει με ονόματα, ο κ. Κούτσης το έκανε, κατονομάζοντας τον κ. Μοσχονά.

Η φράση αυτή του κ. Κούτση προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αντιδημάρχου κ. Δ. Λυκούδη ο οποίος πήρε το λόγο πριν προλάβει να απαντήσει ο κ. Μοσχονάς, δίνοντας το «πρόσταγμα»  για το πως πρέπει να απαντήσει η Δημοτική Αρχή.

«Εδώ πέρα δεν θα το μετατρέψουμε σε λαϊκό δικαστήριο, έχει δικαίωμα ο κάθε σύμβουλος να πίνει μπύρες και καφέ με όποιον θέλει», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απάντηση στη συνέχεια του κ. Μοσχονά.

DSC 0063

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι ο κ. Κούτσης από τη θέση που κατέχει καταβάλει έναν αξιοσημείωτο αγώνα να καταστήσει σαφές ότι οι κάτοικοι δεν επιθυμούν τις ανεμογεννήτριες, εκφράζοντας τους ουσιαστικά το σύνολό τους.

Καμία προσωπική σχέση δεν ποινικοποείται, όμως πρέπει να μην υπάρχει και αναντιστοιχία λόγων και έργων, εκ μέρους του κ. Αντιδημάρχου Παλικής.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τους σχετικούς διαλόγους

https://youtu.be/swb8EsBLyDs




00 inkefalonia general ad 300X250