Αραβαντινός για Μαντζαβινάτειο: «Τέρμα οι εκδηλώσεις “Τσάι και συμπάθεια”. Πρέπει να υπάρξει ένας παρεμβατισμός πιο ακτιβιστικός»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 16:06

Αραβαντινός για Μαντζαβινάτειο: «Τέρμα οι εκδηλώσεις “Τσάι και συμπάθεια”. Πρέπει να υπάρξει ένας παρεμβατισμός πιο ακτιβιστικός»

Δυναμική τοποθέτηση Διονύση Αραβαντινού για το Μαντζαβινάτειο

Δυναμική ήταν η παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύση Αραβαντινού, στην χθεσινή λαϊκή συνέλευση που κάλεσε η Λαϊκή Επιτροπής Παλλικής στο Ληξούρι, όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο Μαντζαβινάτειο που έχουν συντελέσει στην αποδόμησή του .

«Το Μαντζαβινάτειο αντιμετωπίζει μία αποδόμηση εδώ και χρόνια. Τώρα ερχόμαστε και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το μπάχαλο των μετακινήσεων» ήταν τα πρώτα του λόγια και μεταξύ άλλων κατέληξε: «Πρέπει να σταματήσουμε τις εκδηλώσεις ανάμεσα σε “ τσάι και συμπάθεια”. Πρέπει να υπάρξει ένας παρεμβατισμός πιο ακτιβιστικός».

Ακούστε όλη την τοποθέτησή του 

 


Record music and voice >>

Στην λαϊκή συνέλευση το παρών έδωσαν οι γιαττροί Γεράσιμος Θεοφιλάτος, Νόπης Αλεξανδροπούλου, Γιώργος Κουρής,  ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός, ο επικεφαλής των ΦΙΚΟ Ηλίας Παρίσης, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ Διονύσης Γεωργόπουλος, οι Βαγγέλης Φαρακλός και Βαγγέλης Βαλλιάνος ως εκπρόσωποι της Λαϊκής Επιτροπής Παλλικής, ο Δημήτρης Μαντζουράτος, ο Ιωσήφ Λουκέρης , η Ελπίδα Κατσαϊτη και πλήθος κόσμου που ήθελε να ακούσει για το Μαντζαβινάτειο.

Στην συνέλευση καθορίστηκαν οι μορφές αντίδρασης για το Μαντζαβινάτειο.

Γιώργος Χαλαβαζής 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250