Διονύσης Αραβαντινός : Του Μαντζαβινατείου το Πάσχα των Παθών

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 10:45

Διονύσης Αραβαντινός : Του Μαντζαβινατείου το Πάσχα των Παθών

Το σενάριο του κλεισίματος του Μαντζαβινατείου το βλέπουμε να παίζεται πολλά χρόνια τώρα και από πολλούς. Φαίνεται όμως πως κάπου εδώ πάνε να πέσουν οι τίτλοι τέλους. 


Με απόφαση της 6 ης Δ.Υ.ΠΕ, μετακινήθηκε ήδη ο χειρούργος κ. Ζαπάντης στο Αργοστόλι. Επιπλέον μέσα στο 2017 επίκειται συνταξιοδότηση τριών γιατρών του Μαντζαβινατείου, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα αντικατασταθούν. 

Όλα αυτά την ώρα που η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, εξαγγέλλει χρηματοδότηση ύψους  1.650.000 ευρώ  για συντήρηση,  αποκατάσταση και επισκευή του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου. 

Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια. 

Ας ξεκαθαριστεί επιτέλους τι θέλουν να κάνουν με το Μαντζαβινάτειο. Τα σχέδια πάντως όλων όσων επιδιώκουν απροσχημάτιστα και ανερυθρίαστα το κλείσιμό του , δεν θα περάσουν. 

Όσοι θέλουν να βλέπουν την Παλική στο περιθώριο και την εγκατάλειψη να αποτελεί τον παρία της Κεφαλονιάς, πρέπει να ξεμπροστιαστούν. 

Καλώ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να πάρουν θέση. Καλώ επίσης τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να συγκαλέσει έκτακτο ΔΣ με μοναδικό θέμα την βιωσιμότητα του Μαντζαβινατείου.  

Με την υγεία του κόσμου της Παλικής δεν παίζουμε την καραμπάνα.

Ληξούρι, 21.4.2016

Διονύσης Αραβαντινός, 

Δημοτικός Σύμβουλος 

Με την παράταξη Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά  


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250