Πήγαν για... φραπέ την ώρα της Fraport! (video)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 14:25

Πήγαν για... φραπέ την ώρα της Fraport! (video)

Η ώρα ήταν περασμένη, τα βλέφαρα κουρασμένα και ως εκ τούτου οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης μάλλον αποφάσισαν μαζικά την ώρα της συζήτησης – ενημέρωσης για την Fraport και την εκμετάλλευση του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς, να πάνε για... φραπέ για να στυλωθούν!


Άλλωστε, η εικόνα είναι χαρακτηριστική. Στα έδρανα της πλειοψηφίας να μην υπάρχει κανείς από την Δημοτική Αρχή (πλην του κ. Κοκκόση που διακρίνεται στην δεξιά γωνία) και να παρακολουθεί το θέμα, την ώρα που μιλούσε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης.

«Στη συνάντηση καλέστηκα ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου και πήγα και εγώ με την αγωνία να δω τα νέα αφεντικά του αεροδρομίου τι θέλουν να κάνουν στην Κεφαλονιά» τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος, αναφερόμενος στην παρουσία του (μαζί και με άλλους φορείς) στην συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο πριν λίγες μέρες με στελέχη της εταιρίας.

«Οι απορίες που είχα είναι για το πώς η εταιρία σκέφτεται να αντιμετωπίσει το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Οι υποσχέσεις βέβαια που δόθηκαν ήταν γενικές, χωρίς να ακούσουμε κάτι συγκεκριμένο. Πιστεύω στο επόμενο διάστημα, Δημοτική Αρχή και φορείς να πιέσουν για πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα. Θα πρέπει να καταφέρει ο Δήμος, να πιέσει την εταιρία και να πάρει και άλλα ανταλλάγματα».

https://www.youtube.com/watch?v=FcEZF6yAbDU

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής δήμαρχος Διονύσης Λυκουδης, τόνισε πως η Γερμανική εταιρία έχει διακρίνει πως το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς και το νησί γενικότερα, έχει περιθώρια ανάπτυξης και γι’ αυτό θα επενδύσει περισσότερο, απ’ ο,τι π.χ. στην Κέρκυρα που – επενδυτικά – και από άποψη αφίξεων έχει πιάσει... ταβάνι.

Από την μεριά τους οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης και Νίκος Γκισγκίνης, μίλησαν για το επικίνδυνο της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου, που ενδεχομένως να φέρει μαζί του και όρους ... εργασιακής γαλέρας με εξευτελιστικούς μισθούς.




00 inkefalonia general ad 300X250