Έξαλλος, αλλά... ετεροχρονισμένος! Μύδροι και... σόου Τζωρτζάτου για τη γέφυρα Δεβοσέτου (video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 13:22

Έξαλλος, αλλά... ετεροχρονισμένος! Μύδροι και... σόου Τζωρτζάτου για τη γέφυρα Δεβοσέτου (video)

Ειλικρινά μας εξέπληξε η στάση του Γιώργου Τζωρτζάτου στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, έφερε ως κατεπείγων θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ουσιαστικά «ακύρωνε» την αναστήλωση της Γέφυρας Δεβοσέτου, χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρύτατους χαρακτηρισμούς για το έργο.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

«Έρχονται να μας παραδώσουν ένα έργο “φάντασμα” για την Κεφαλονιά. Ακόμα και η χούντα έκανε καλύτερη δουλειά. Ηρθαν όλοι αυτοί να ασελγήσουν στο καλύτερο μνημείο που έχει η Κεφαλονιά» τόνισε ο κ. Τζωρτζάτος ξεκινώντας το... σόου του και εν συνεχεία ζήτησε να βγει ψήφισμα για τις απαράδεκτες – όπως τις χαρακτήρισε - μελέτες φωτισμού και πλακόστρωσης της γέφυρας. «Να βγάλουμε ψήφισμα να το στείλουμε στο Υπουργείο Πολιτισμού και να διαμαρτυρόμαστε. Δεν έχω ξαναδεί αναστύλωση μνημείου με αυτό τον τρόπο.  Είναι ντροπή» ήταν τα λόγια του.

Βέβαια, η όλη στάση του μόνο προβληματισμό και σκέψεις προκάλεσε, διότι προέβη σε αυτές τις καταγγελίες για το έργο, λίγες μέρες πριν αυτό παραδοθεί από την κατασκευαστική εταιρία.

Θεόφιλος: «Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω»

«Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω» ήταν τα πρώτα λόγια του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλου Μιχαλάτου, έχοντας ακούσει όλα αυτά από τον Γιώργο Τζωρτζάτο: «Έρχεστε στο δημοτικό συμβούλιο κάνετε καταγγελίες για την γέφυρα και δεν έχετε ελέγξει την τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Έπρεπε να είχατε ασχοληθεί με την μελέτη και να δούμε και εμείς αν έχουν γίνει πράγματα διαφορετικά από την προγραμματισμένη μελέτη. Θα έπρεπε να είχατε ασχοληθεί και να τα είχατε διορθώσει όλα αυτά που μας λέτε σήμερα, πριν ολοκληρωθεί η Γέφυρα».

«Ο δήμος δεν είναι αρμόδιος, ούτε δικό του είναι το έργο» τόνισε ο αναπληρωτής δημάρχου Διονύσης Λυκούδης.

theofilos

Αραβαντινός: «Ετεροχρονισμένη ευαισθησία»

Για ετεροχρονισμένη ευαισθησία έκανε λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της μειζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινος: « Ο Γιώργος Τζωρτζάτος, εμφανίζεται με ετεροχρονισμένη ευαισθησία. Είστε στο έκτο χρόνο δημοτική αρχή και έρχεστε λίγο πριν παραδοθεί το έργο να κάνετε τις ενστάσεις σας. Το ψήφισμα έπρεπε να έχει βγει τρία χρόνια πριν. Τώρα κ. Τζωρτζάτο που έρχεσαι και μας το λες, δεν μπορούμε να αποκομίσουμε και πολλά πράγματα. Μάλιστα, το φέρνεις το θέμα πολύ πρόχειρα και ζητάς ένα ψήφισμα, απλά για να πας το βράδυ σπίτι σου και να πεις ότι έκανες το καθήκον σου. Δεν είναι όμως έτσι».

Για υποκριτική η στάση του Γιώργου Τζωρτζατου, έκανε λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης. «Είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο, όταν είναι προς παραλαβή το έργο, να έρχεται και να λέει ότι είναι απαράδεκτο» τόνισε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=XP91COznLMg




00 inkefalonia general ad 300X250