Τι απάντησε ο αναπληρωτής δήμαρχος για τις μετακινήσεις υπαλλήλων;

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 13:48

Τι απάντησε ο αναπληρωτής δήμαρχος για τις μετακινήσεις υπαλλήλων;

Αρκετά θέματα "έπεσαν" στο τραπέζι για να συζητηθούν ως κατεπείγοντα στο δημοτικό συμβούλιο και αρκετές ερωτήσεις τέθηκαν από την αντιπολίτευση για διευκρινήσεις από την Δημοτική Αρχή.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με τη παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος, έθεσε το θέμα της αποκατάστασης του δρόμου στο χωριό Σαρλάτα, ενώ απευθυνόμενος στον αναπληρωτή Δήμαρχο Διονύση Λυκούδη, ζήτησε ενημέρωση για τις μετακινήσεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Οι μετακινήσεις υπαλλήλων, έγιναν για τον καλύτερο συντονισμό για τρέψει καλύτερα το έργο της. Πρέπει να πράττουμε και να προχωράμε σε τέτοιες ενέργειες γιατί εμείς είμαστε εμείς που θα κριθούμε θετικά η αρνητικά . Θα ήταν αντικείμενο συζήτηση αν οποιοδήποτε μετακίνησε έθιγε εργασιακά δικαιώματα» ήταν τα λόγια του αναπληρωτή Δημάρχου.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος από την πλευρά του υποστήριξε: «Αν ο αναπληρωτής δήμαρχος έρχεται και αλλάζει τα πάντα στις τεχνικές υπηρεσίες, σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και εγώ έρχομαι και ρωτάω που χάσαμε την μπάλα...Η δημοτική αρχή έπρεπε να πάρει θέση για να μην αφήνει σκιές στα διάφορά σάιτ και να λέγονται διάφορά πράγματα».

DSC 0124

Στα υπόλοιπα θέματα, ο Διονύσης Αραβαντινός ζήτησε να καλυφθούν τα έξοδα του Γεράσιμου Λιγνού για συμμετοχή σε σημαντικό τουρνουά εντός Ελλάδας για συμμετοχή 19 Μαρτίου στην Νάουσα. (Το θέμα δεν συζητήθηκε διότι περιμένουν να έρθει από τον ΝΟΑ αίτημα ώστε να συζητηθεί τότε)...

Η Λαϊκή Συσπείρωση έθεσε εκτός ημερησίας θέμα για το ασφαλιστικό, και ζήτησε ψήφισμα και παρέμβαση στην κυβέρνηση για άμεση πρόσβαση στην Ερισσο. Και τα δύο αυτά θέματα δεν ψηφίστηκαν από το Σώμα για να συζητηθούν.

https://www.youtube.com/watch?v=TeGYs3aI5wE




00 inkefalonia general ad 300X250