Θεόφιλος: «Το αντρίκειο είναι να πείτε κύριοι της Δημοτικής Αρχής, ότι επιλέξαμε κάποια άτομα δικά μας»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 22:21

Θεόφιλος: «Το αντρίκειο είναι να πείτε κύριοι της Δημοτικής Αρχής, ότι επιλέξαμε κάποια άτομα δικά μας»

Για μία ακόμη φορά σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η Δημοτική Αρχή αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, παίζοντας πολλές φορές το ... παιχνίδι όπως η ίδια θέλει και την βολεύει!

Το θέμα της τροποποίησης του προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου, που ήρθε χθες στο δημοτικό συμβούλιο, έδωσε σε όλους να καταλάβουν πως η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να παίξει με τους δικούς της όρους...

Οπως δήλωσε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος ήταν ιδιαιτέρως αιχμηρός πάνω στο θέμα αυτό, ο  Δήμος δεν ακολούθησε την νόμιμη διαδικασία και με τα αντικειμενικά κριτήρια που αυτή ορίζει, αλλά προσπάθησε να βάλει δικά της άτομα για την είσπραξη Δημοτικών Τελών σε Σάμη, Φισκάρδο, Πόρο και στο Αργοστόλι.

«Δεν ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία. Το αντρίκειο είναι να πείτε κύριοι της Δημοτικής Αρχής, ότι επιλέξαμε κάποια άτομα δικά μας" ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Μιχαλάτου και συνέχισε "Ουσιαστικά δεν βγήκαν με δημοσιοποίηση αυτές οι θέσεις για να δούμε ποιοι ενδιαφέρονται... στο διαδίκτυο δεν υπάρχει πουθενά αυτό γραμμένο... Απλά σας δίνει το δικαίωμα αυτό ο νόμος και το κάνατε και το κάνατε... Όμως αυτό που έγινε, δεν είναι σωστό, δεν είναι ηθικό, δεν είναι ωραίο... και δεν είναι σωστό από την στιγμή που είναι άνεργοι και ψάχνουν δουλειά, να μην έχουν ίσες ευκαιρίες... Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε και το κάνετε παντού, στα σπήλαια , στις παραλίες και πάει λέγοντας» .

Ακούστε την τοποθέτησή του

 


Record music and voice >>




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250