Ιστορικά Αυτοκίνητα…

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 17:40

Ιστορικά Αυτοκίνητα…

Στα πλαίσια της ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ο Α/Δήμαρχος κ.Ε.Κεκάτος στις 8 Ιουνίου υποδέχτηκε με τιμή, εκ μέρους του Δήμου Κεφαλονιάς, τα Μέλη της Ιταλικής Λέσχης Ιστορικών Αυτοκινήτων στο Νησί.Συγκεκριμένα, ο κ.Κεκάτος, αφού ενημέρωσε την Πρέσβη της Ιταλίας κ.Gratsiella Mikelleti, συνάντησε τα Μέλη του AUTOMOTOCLUB STORIO ITALIANO και του HISTORIC CARS CLUB – VERONA και καλοδεχόμενός τους, τους ξενάγησε στο Μνημείο της Aqui και ακολούθως τους συνόδευσε στο γύρο της Λάσσης και της Λειβαθούς.

 

Ο μεγάλος αριθμός των ιστορικών αυτοκινήτων, που πλημμύρισε τα πανέμορφα χωριά του Νησιού, προσέφερε ιδανικές φωτογραφικές απεικονίσεις για την τουριστική προβολή των περιοχών.

Επιπλέον έγινε ειδική φωτογράφηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Λιμενοβραχίονα, όπου και προσφέρθηκαν από τις Υπηρεσίες Υποδοχής έντυπο υλικό περιήγησης στην ιταλική γλώσσα για τους Οδηγούς και αναμνηστικά δώρα για τους Συνοδηγούς.

Τα Μέλη των Λεσχών, ως μία συμβολική κίνηση φιλοξενίας, δέχτηκαν στα Γραφεία των, τόσο ο Δήμαρχος κ.Α. Παρίσης όσο και ο Α/Περιφερειάρχης κ.Σ.Κουρής, οι οποίοι και αντάλλαξαν Δώρα και Τιμητικές Πλακέτες με τους καλεσμένους.

Την πομπή των ιστορικών μοντέλων ,για λόγους τάξης συνόδευσε τιμητικά κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς και της Ομάδας Δίας με τη συνεργασία των Διευθυντών κ.Π.Φιλιππου και κ.Γρ.Γκίνα, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πρόθυμη και αποτελεσματική συνεργασία.

Οι Ιταλοί Φίλοι αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις,τόσο για τη Φιλοξενία όσο και για τις ομορφιές του Νησιού και υποσχέθηκαν σύντομα να επανέλθουν, μια και η Κεφαλονιά προσφέρεται ιδιαίτερα ΚΑΙ για αυτοκινητιστικό Τουρισμό.