Δήλωση υποψηφιότητας με την «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» από την Αγάθη (Τούλα) Παπαδάτου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 15:02

Δήλωση υποψηφιότητας με την «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» από την Αγάθη (Τούλα) Παπαδάτου

Αγαπητέ συμπολίτη, συμπολίτισσα

Γεννήθηκα στα Αννινάτα, είμαι κόρη της Αλεξάνδρας Αντζουλάτου (Λιωτού) και του Σπύρου Μαριάτου. Τελείωσα το Δημοτικό Σχολείο Ασπρογέρακα και εν συνεχεία, πήγα στην Αθήνα όπου και τελείωσα το Λύκειο και σπούδασα σε σχολή Λογιστών. Εργάστηκα στην Αθήνα για πολλά χρόνια. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Παπαδάτο από τα Περατάτα και έχουμε δύο παιδιά, τρία εγγόνια,  ζούμε μόνιμα στην Κεφαλονιά. Στην διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας, εργάστηκα για χρόνια στην πρώην Νομαρχία Κεφαλονιάς, από όπου και συνταξιοδοτήθηκα.

Στις προσεχείς, αυτοδιοικητικές εκλογές, είμαι και πάλι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ", του Θεόφιλου Μιχαλάτου στην περιοχή Ελειού Πρόννων .

Στηρίζω τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, διότι πιστεύω βαθιά ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος Δήμαρχος, που έχει ξεκάθαρη γνώμη, ισχυρό χαρακτήρα, πάντοτε κινείται με ευαισθησία και ανθρωπιά και στέκεται πάντα δυναμικά και ουσιαστικά δίπλα στους συμπολίτες μας.

Είμαι σίγουρη οτι είναι ο καταλληλότερος, υποψήφιος Δήμαρχος για να αλλάξει το προφίλ της Κεφαλονιάς. Όλοι εμείς που είμαστε υποψήφιοι μαζί του, την επομένη των εκλογών, με την ευθύνη που μας διακατέχει, θα πράξουμε το καλύτερο για την Κεφαλονιά μας!

Με εκτίμηση

Παπαδάτου Αγάθη (Τούλα)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΕΛΕΙΟΥ - ΠΡΟΝΝΩΝ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250