Δήλωση υποψηφιότητας με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά από τον Γεράσιμο Νικ. Σιμωτά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 10:22

Δήλωση υποψηφιότητας με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά από τον Γεράσιμο Νικ. Σιμωτά

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες, Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πόρο της Κεφαλληνίας, όπου και κατοικώ πλέον μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και από το 2007 έως σήμερα εργάζομαι στον χώρο της οικονομίας και του εμπορίου με την ειδικότητα του Λογιστή.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο είμαι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόρου «Ο ΠΡΟΝΗΣΟΣ» και κατέχω την θέση του Γραμματέως.

Τόσο η ενεργή συμμετοχή μου στον τοπικό σύλλογο, όσο και η καθημερινή μου ενασχόληση χρόνια τώρα με τοπικούς φορείς και παράγοντες με έφεραν σε επαφή με αρκετά από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες που ζουν στην Κεφαλονιά, οι επιχειρηματίες, οι άνθρωποι του πολιτισμού αλλά και οι νέοι, πολλοί εκ των οποίων βιώνουν την μάστιγα της ανεργίας. Έτσι λοιπόν αποφάσισα ν'ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά όλου του Δήμου μας και αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έγινε να διεκδικήσω θέση δημοτικού συμβούλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Θεωρώ ότι τώρα είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να δοθούν σίγουρες και μόνιμες λύσεις σε όλα τα σημαντικά προβλήματα που χρόνια τώρα βασανίζουν το νησί μας και ιδιαιτέρως την περιοχή μου, την περιοχή του πρώην Δήμου Ελειού-Πρόννων. Με όρεξη, γνώση και αποφασιστικότητα πρέπει να τολμήσουμε και να προχωρήσουμε δυναμικά μπροστά και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε μόνο μέσα από τον συνδυασμό της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» και του υποψηφίου Δημάρχου κύριου Θεόφιλου Μιχαλάτου, ενός ανθρώπου που τον γνωρίζω χρόνια και τον σέβομαι απεριόριστα, ενός ανθρώπου ικανού, αποφασιστικού με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, με πρωτοποριακές ιδέες και κυρίως με αίσθημα ευθύνης για όλους τους δημότες του νησιού μας.

Αγαπώ τον τόπο μου και θα το αποδείξω έμπρακτα.

Με εκτίμηση προς όλους τους συνυποψήφιους,

Με άπειρη αγάπη για τον τόπο μου και

Με την πεποίθηση για ένα καλύτερο αύριο,

Γεράσιμος Νικ. Σιμωτάς

Οικονομολόγος – Λογιστής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με την «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά»

και τον κ.Θεόφιλο Μιχαλάτο.




00 inkefalonia general ad 300X250