Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αναστάσιου Παπαθεοδωρόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 07:07

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αναστάσιου Παπαθεοδωρόπουλου

Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης σε μια εποχή παγκοσμιοποίησης, πολυπολιτισμικότητας και συνεχών αλλαγών είναι καθοριστικός όχι μόνο για την απλή καθημερινότητά μας αλλά και για την ευρύτερη πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας. Στα πλαίσια αυτής της εξέλιξης η πολιτισμική ανάπτυξη κρίνεται ζωτικής σημασίας, αφού ο πολιτισμός είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε, σκεφτόμαστε, λειτουργούμε και δρούμε μέσα από τους συλλογικούς και ατομικούς στόχους της καθημερινότητας.

Ως ενεργοί νέοι πολίτες της Κεφαλονιάς, που βρισκόμαστε ενώπιον του διλήμματος «παραμονή στο νησί ή φυγή», οφείλουμε να διεκδικήσουμε ένα σύγχρονο εξωστρεφή δήμο που θα εναρμονίζεται με τα ευρωπαϊκά δεδομένα και θα δίνει βάση στη δημιουργικότητα και στο όραμα της νεολαίας στηριγμένη όμως στην πείρα και τη γνώση των παλαιότερων.

Για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους παραπάνω στόχους θα πρέπει να επιλέξουμε στις επερχόμενες εκλογές εκείνον το συνδυασμό που θα πληροί επαρκείς προϋποθέσεις για την επίτευξη μίας ενιαίας εκσυγχρονισμένης πολιτιστικής πολιτικής. Αυτοί οι προβληματισμοί, που ξεκινούν πρωτίστως από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και περιέχουν και απλές καθημερινές ανησυχίες, μέ ώθησαν να δηλώσω παρών σε αυτές τις κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές, εμπιστευόμενος τον Αλέκο Καλαφάτη και το συνδυασμό «Ενωμένη Τετράπολη».

Με εκτίμηση

Παπαθεοδωρόπουλος Θ. Αναστάσιος

Απόφοιτος Τμήματος Χρημ/κης & Ασφ/κής
ΑΤΕΙ Κρήτης
Ασφαλιστικός σύμβουλος