Παρουσιάστηκε στην Κεφαλονιά ο συνδυασμός της ΔΗΜ.ΑΡ για τις Περιφερειακές εκλογές - Τ. Σαλβάνος: "Εχουμε ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια και καθαρή συνείδηση "

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 13:50

Παρουσιάστηκε στην Κεφαλονιά ο συνδυασμός της ΔΗΜ.ΑΡ για τις Περιφερειακές εκλογές - Τ. Σαλβάνος: "Εχουμε ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια και καθαρή συνείδηση "

Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς – Προοδευτικής Συνεργασίας για τις Περιφερειακές Εκλογές παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κεφαλονιά. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού της Αριστερής Κίνησης του Ιονίου κος Τάσος Σαλβάνος, και η υπ. Αντιπεριφερειαρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κα Σοφία Αράβου Παπαδάτου, οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις τους, παρουσίασαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τονίζοντας πως αυτό θα απαρτίζεται και από αρκετούς φοιτητές.

Τ. Σαλβάνος: "Εχουμε ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια και καθαρή συνείδηση "

Ο κ. Σαλβάνος με το σύνθημα «Οι πολίτες στην πολιτική» αναφέρθηκε στις θέσεις και τις ιδέες που πρεσβεύει ο συνδυασμός του, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα της Κεφαλονιάς, δίνοντας έμφαση στον τουρισμό και το πώς μπορεί η Κεφαλονιά να γίνει ακόμα πιο ελκυστική τουριστικά.
Παράλληλα, ο κ. Σαλβάνος δήλωσε πως « Η περιφέρεια έχει λόγο ύπαρξης» και πως ο συνδυασμός του θα κινηθεί στο τρίπτυχο: «Ειλικρίνεια», «τόλμη και ανιδιοτέλεια» και «καθαρή συνείδηση και καθαρό μυαλό».

Από την πλευρά της η κα Αράβου Παπαδάτου, αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα της Κεφαλονιάς τονίζοντας πως σύντομα πρέπει αυτά να λυθούν (μεταξύ άλλων ανέφερε το θέμα της αποκατάστασης των σεισμοπαθών, το θέμα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, το θέμα του Χάρακα, το θέμα του δρόμου Πόρου – Αργοστολίου), έκανε πρόταση για τη δημιουργία «Μουσείου Σεισμού» στο νησί και εν συνεχεία ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Κίνησης Ιονίου για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη .
Τα ονόματα που ανακοίνωσε είναι τα εξής:

ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ φοιτήτρια ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Τμήμα Δημοσίων
Σχέσεων και Επικοινωνίας

ΔΟΡΙΖΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Σάμη

ΜΠΑΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ σπουδαστής ΙΕΚ Κεφαλονιάς στο Τμήμα Βοηθών
Φυσικοθεραπευτών, εργαζόμενος σε παραδόσεις

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ συνταξιούχος διευθυντής Εθνικής Τράπεζας

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ συνταξιούχος επαγγελματίας

ΧΑΛΙΚΙΑ ΜΑΡΟΥΛΑ σπουδάστρια ΙΕΚ Κεφαλονιάς στο Τμήμα Βοηθών
Φυσικοθεραπευτών

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΓΕΡΑΓΟΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ιδ. Υπάλληλος, απόφοιτη Τμήματος Δημοσίων
Σχέσεων και Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

ΦΙΟΡΑΒΑΝΤΕΣ ΒΑΣΙΛΗΣ καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης Πανεπιστήμιο
Αιγαίου-Ρόδος

Δεν θα στηρίξει κάποιο συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές η ΔΗΜ.ΑΡ.

Όσον αφορά τον Δήμο, η κα Αράβου – Παπαδάτου παραδέχθηκε πως η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν θα στηρίξει επισήμως κανέναν από τους υποψήφιους συνδυασμούς, τόνισε όμως πως θα τονίσουν στους ψηφοφόρους του κόμματος να είναι επιφυλακτικοί στους συνδυασμούς που στηρίζονται από κόμματα που έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση.

Ακούστε την τοποθέτηση του υπ. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Τάσου Σαλβάνου

Ακούστε την τοποθέτηση της υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς Σοφίας Αράβου – Παπαδάτου

Ακούστε παρακάτω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους δημοσιογράφους

DSC 0413DSC 0416DSC 0417DSC 0419DSC 0422DSC 0426DSC 0429DSC 0432DSC 0433DSC 0434DSC 0435