Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιθάκης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 13:42

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιθάκης

 Καλείστε την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 και ώρα 17:30 να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ σε ΤΑΚΤΙΚΗσυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και απόφαση με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης  :

  1.       Έγκριση των αρ. 22/2014 και αρ. 47/2014 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής περί αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2014. (Εισήγ: Οικονομική Επιτροπή) 
  2.       Λήψη απόφασης για την αποδοχή δωρεάς, εκ μέρους του παυμένου Δημάρχου κ. Ιωάννη Κασσιανού, που αφορά την επισκευή του Παλιού Δημαρχείου. (Εισήγ: Δήμαρχος)
  3.       Έγκριση της υπ’αρ. 01/2014 απόφασης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ιθάκης (Εισήγ: Δήμαρχος)
  4.       Συγκρότηση της επιτροπής των άρθ. 7 & 9 του Π.Δ. 270/81 για την εκτίμηση ακινήτων για το έτος 2014 (Εισήγ: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  5.       Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών του άρθ. 1 του Π.Δ. 270/81 για το έτος 2014 (Εισήγ: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  6.       Σύσταση επιτροπής παραλαβής ανταλλακτικών και εργασιών επισκευής αυτοκίνητων για το έτος 2014 (Εισήγ: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  7.        Έκδοση πρόσκλησης για την καταγραφή των οφειλών του Δήμου προς εργαζόμενους, επιχειρήσεις και προμηθευτές (Εισήγ: κ. Χρ. Σκληρός)
  8.       Λήψη απόφασης για τη χρηματοδότηση της πολιτιστικής εκδήλωσης <Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη> (Εισήγ: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  9.       Εισηγητική έκθεση για την έναρξη των διαδικασιών που αφορούν το έργο για την «ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου γυμνασίου – λυκείου και εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» (Εισήγ: Γραφείο Προγρ/μού)
  10.     Καθορισμός της σειράς προτεραιότητας των έργων του Τεχνικού  Προγράμματος του Δήμου οικ. έτους 2014. (Εισήγ: Γραφείο Προγρ/μού)
  11.     Σύναψη προγραμματικής σύμβασης για εκτέλεση εργασιών σε σχολικά κτίρια της νήσου Ιθάκης. (Εισήγ: Γραφείο Προγρ/μού)
  12.     Έγκριση διενέργειας των προμηθειών Δήμου Ιθάκης (Εισήγ: Γραφείο Προμηθειών)
  13.     Λήψη απόφασης για την ανάγκη ανάθεσης των εργασιών καθαρισμού γραφείων με συνεργείο (Εισήγ: Γραφείο Προμηθειών)
  14.     Επιστολή της « WWF Ελλάς » σχετικά με την προστασία των υγρότοπων στα πλαίσια των Σχεδίων Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης και των Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων. (Εισήγ: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Κοινοποίηση:

  1.       
  2.       
  3.       
  4.       
  5.       
  6.       
  7.       
  8.       

Βουλευτή Ν. Κεφ/νίας. κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου - Αθήνα

 

Αντιπ/ρχη Κεφ/νίας κ. Σωτήρη Κουρή – Αργοστόλι.

 

Περιφερειακή Σύμβουλος

Ιονίων Νήσων κ. Σμαράγδα Σαρδελή – Ιθάκη.

 

Παρέδρους και εκπροσώπους  Τοπικών Κοινοτήτων.

 

Τοπικές κομματικές οργανώσεις.

 

κ. Αμαλία Οικονόμου.

 

κ. Δημήτριο Αρκουζή

 

κ. Παναγούλα Κωστήρη

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

  

 

Καλείστε την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:30 να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση με ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα ημερήσιας διάταξης  :

        «Συζήτηση - ενημέρωση – κατάθεση απόψεων σχετικά με την εκπόνηση της μελέτης  <ΣΧΕΔΙΟ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΣΧΟΟΑΠ) ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ>, από την Ανάδοχο Σύμπραξη E.D.P. S.A. - ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ - ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΚΩΝ/ΝΑ - ΞΕΝΟΦΩΝ  ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.»

Κοινοποίηση:

  1.      
  2.      
  3.      
  4.      
  5.      
  6.      
  7.      

Βουλευτή Ν. Κεφ/νίας. κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

 

Αντιπ/ρχη Κεφ/νίας κ. Σωτήρη Κουρή – Αργοστόλι.

 

Περιφερειακή Σύμβουλος

Ιονίων Νήσων κ. Σμαράγδα Σαρδελή – Ιθάκη.

 

Παρέδρους και εκπροσώπους  Τοπικών Κοινοτήτων.

 

Τοπικές κομματικές οργανώσεις.

 

E.D.P.  S.A.

 

Μέλη Επιτροπής Διαγωνισμού.

                                                                                         Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

            ΟΜΗΡΟΣ  Σ.  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250