Θεόφιλος Μιχαλάτος στον Ionian Galaxy:«Πρώτη μας προτεραιότητα η καθημερινότητα του πολίτη»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014 13:20

Θεόφιλος Μιχαλάτος στον Ionian Galaxy:«Πρώτη μας προτεραιότητα η καθημερινότητα του πολίτη»

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ionian Galaxy 90,8 και την εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου, ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος. Ο κ. Μιχαλάτος απάντησε με σαφήνεια στα ερωτήματα του δημοσιογράφου και για άλλη μία φορά εντυπωσίασε με τον πρακτικό τρόπο σκέψης του σε πολλά ζητήματα που του τέθηκαν.

«Πρώτη μας προτεραιότητα θα είναι η καθημερινότητα του πολίτη» ήταν τα λόγια του κ. Μιχαλάτου, ως απάντηση στη ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι θα κάνει αν τον Μάιο εκλεγεί δήμαρχος Κεφαλονιάς.

Παράλληλα, ο κ. Μιχαλάτος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να φύγει η παρούσα Δημοτική Αρχή, από τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν παράγει έργο για το τόπο.

Ο κ. Μιχαλάτος επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως η παράταξή του είναι η μόνη πραγματικά ανεξάρτητη. «Εμείς σαν παράταξη και από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ήμασταν μακριά από κόμματα και σήμερα έχουν έρθει όλοι και υιοθετούν τη δική μας άποψη και δηλώνουν ανεξάρτητοι» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Επίσης τόνισε πως η παράταξή του είναι αντιμνημονιακή και εναντίον του Καλλικράτη, κάνοντας την εκτίμηση πως η Κεφαλονιά τελικά θα παραμείνει ένας δήμος.

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου στον Σάκη Βούτο.




00 inkefalonia general ad 300X250